Zavřít reklamu

Minulý pátek zasáhla beta testery systému iOS 12 skutečně velmi nepříjemná chyba. Jejich iPhony či iPady totiž začaly znenadání hlásit skrze notifikaci, že je k dispozici nová beta verze připravovaného softwaru a tudíž si mají svá zařízení zaktualizovat, v nastavení ale žádná nová aktualizace ke stažení nebyla.  Notifikace ale přesto neustále vyskakovala a to jak při každém odemčení zařízení, tak i čas od času při jeho používání. Je tedy jasné, že mnohým z nás při pátečním používání iPhonů skutečně tekly nervy. Naštěstí ale vydal Apple v průběhu pátečního večera záplatu, která chybu napravila. Zapomenuto na ní ale rozhodně není. 

Teď, když už nás chyba nesužuje, se nad ní můžeme v tichosti pousmát. Přesně tuto myšlenku razí i uživatel Twitteru Jonathan Mann známý jako @songadaymann, který se rozhodl o chybě vytvořit hned v den jejího vzniku písničku. Tu následně umístil na svůj profil, na kterém jí do této chvíle vidělo více než 18 tisíc lidí, což je skutečně slušné číslo. Po přehrání písničky se ale divit rozhodně nebudete. Jedná se totiž o skutečně velmi zábavný počin, u kterého se zasmějete a Applu tuto chybu odpustíte. Kdyby totiž nepřišla, o tento mistrovský kousek bychom byli připraveni. 

Tweet si musíte samozřejmě pustit se zvukem: 

Tak co, líbí se vám Jonathanův song? Věřím, že určitě. I přesto ale doufáme, že si podobné písničky v následujících měsících již neposlechneme či jich bude co nejméně. iOS 12 je totiž Applem prezentován jakožto dokonalý systém, který nám pomůže zapomenout na veškeré neduhy jeho předchůdce – iOS 11. Podobné chyby by se v něm tak rozhodně objevovat neměly. Jasně, jednalo se o chybu v betě. Na druhou stranu, beta testování je již v úplném finiši, takže by se v něm nic podobného objevovat nemělo.

ios_12_beta_fb

Dnes nejčtenější

.