Zavřít reklamu

Když Apple včera oficiálně oznámil, kdy bude pořádat svou keynote, na které se dočkáme oznámení nových zařízení, na pozvánce jsme si všimli záhadného kruhu v bronzové barvě. Motto zní „Gather round.“, tedy něco ve smyslu „shromážděte se kolem“. Pojďme se společně podívat na to, co by mohl tento záhadný kruh naznačovat.

Dočkáme se všech těchto produktů?

Kulaté Apple Watch

kruh keynote 1

O tom, že se Apple Watch Serie 4 víme díky včerejšímu úniku a ačkoliv zde jsou vidět rozdíly oproti předchozímu modelu, zrovna změna ke kulatému tvaru to není. Ale kdo ví, třeba nás čeká speciální edice se zcela novým designem.

Nový Mac Pro

kruh keynote 2

Apple láká na nový modulární Mac Pro už více než rok, ale žádné podrobnosti zatím neznáme. Je možné, že se dočkáme oznámení nové verze s nejvýkonnějším hardwarem v podobě grafické karty Nvidia RTX 2080 Ti a procesoru i9?

Návrat kulaté myši

kruh keynote 3

Ano, uznáváme, že tento nápad není moc pravděpodobný a asi ani u zákazníků chtěný. Kulatá myš od Apple, který přišla s iMacem G3 opravdu nesbírala kladné ohlasy. Ale kdo ví, třeba jsme na ni tenkrát nebyli připraveni.

Nová náhlavní sluchátka

kruh keynote 4

V souvislosti se sluchátky se mluví především o nové verzi Air Podů, které by mohly nabídnout voděodolnost a Siri, ale některé spekulace mluví i o náhlavních sluchátkách typu například Beats Solo3. Tato teorie je vcelku pravděpodobná, ale že by Apple stavěl oznámení Keynote na sluchátkách?

HomePod 2

kruh keynote 5

U hudby ještě chvíli zůstaneme. HomePod se prodává celkem krátkou dobu a během ní jsme se dozvěděli pouze to, že o něj zákazníci nejeví takový zájem. I tak lze občas narazit na názor, že Apple připravuje levnější variantu HomePodu, který by více konkuroval Amazon Echo a Google Home.

Nová nabíječka pro Apple Watch

kruh keynote 6

Přichází nové Apple Watch, tak proč bychom se nemohli dočkat i nové nabíječky, že? Dobře, to asi nebude ono.

AirPower

kruh keynote 7

AirPower? Ano, to je ten produkt, který už je představen opravdu velmi dlouho, ale zatím není k dostání a neznáme ani datum jeho vydání. Naznačuje tedy Apple, ať se nebojíme, že na nabíjecí podložku nezapomněl a na keynote s velkou slávou oznámí datum a její cenu?

Rozloučení s Home Button

kruh keynote 8

Všechny spekulace mluví o tom, že se s novými iPhony dočkáme definitivního konce jedné éry. Home Button tu s námi byl od prvního iPhonu a nyní se možná Apple takto s jednou ikonickou částí iPhonu loučí.

Apple Car

kruh keynote 9

Toto by bylo obrovským překvapením. To, že Apple pracuje na vlastním vozidle, víme už téměř s jistotou. Rozhodně se však očekává, že ještě mnoho let potrvá, než vůbec své vozidlo představí. Ale Apple umí překvapit a mohl by zatím pouze nastínit své plány a potvrdit práce na „Apple Car“. To by byla „One more thing“!

Vrátí se konektor pro sluchátka

kruh keynote 10

Ještě méně pravděpodobně se jeví tato možnost. Apple se se sluchátkovým konektorem rozloučil s příchodem iPhonu 7 a je opravdu velmi nepravděpodobné, že by jej do svých zařízení vrátil. Spíše se očekává, že už nebudeme dostávat ani adaptér na 3.5 mm jacka v krabici společné s novými iPhony.

Kruh není produkt, ale samotný areál Apple Parku

kruh keynote 11

Odpověď na naši otázkou z počátku článku je možná mnohem jednodušší, než se zdá. Kruh může značit pouze samotný Apple Park, respektive Divadlo Steva Jobse, kde se keynote bude konat. Navíc trika, která si můžete jako návštěvník Apple Parku koupit, mají úplně stejný vzor kruhu.

park-vc-shirs-6c
kruh keynote fb

 

Dnes nejčtenější

.