Zavřít reklamu

Prezident Spojených států amerických Donald Trump je znám svou nelibostí k používání klasických počítačů. Naopak už dříve jsme vás informovali o tom, že používá hned dvojici iPhonů. Jeden z nich na klasické volání a druhý pro přístup ke svému Twitterovému účtu. Nyní se však dozvídáme, že momentálně využívá i iPad, pro který má však vlastní název.

Přišlo se na to díky otázce, zda přímo Trump využívá například Google. Na ní odpověděla reportérka ABC News, která má na starosti Bílý dům, Tara Palmeri. Uvedla, že pro čtení a procházení internetu používá prezident iPad, avšak sám jej nazývá jako „the flat one“. Nevíme, proč nepoužívá klasický název jablečného tabletu, ale už to, že jej vůbec využívá, je překvapením. Dřívější zprávy totiž hovořili o tom, že Trump vyžadoval, aby mu byli online články vytisknuty a až poté si je četl.

Donald Trump se s Timem Cookem sešel už několikrát.

Vypadá to tedy, že se Donald Trump stává čím dál větším fanouškem Applu a ke svým dvěma iPhonům tak přidává i iPad, nebo chcete-li po jeho „tu placku“. Navíc nedávno povečeřel s Timem Cookem a řešili společně mimo jiné i otázky obchodní války mezi Spojenými státy americkými a Čínou, která se velmi úzce dotýká i Applu.

Dnes nejčtenější

.