Zavřít reklamu

Vyzkoušeli jste si Apple Music, ale zjistili jste, že prostě tato služba není pro vás. Je vám stoprocentně jasné, že Apple Music používat nechcete a raději se vrátíte například ke konkurenčnímu Spotify s tím, že chcete mít nativní aplikaci Hudba pouze na hudbu, kterou máte interně uloženou v telefonu. Bohužel, Apple Music nelze úplně z telefonu a z aplikace Hudba vymazat – existuje ale možnost, pomocí které se Apple Music můžete téměř zbavit tak, aby vás neobtěžovala.

Jak skrýt Apple Music v aplikaci Hudba

Tento postup je velice jednoduchý. Stačí, abychom na našem iOS zařízení přešli do nativní aplikace Nastavení. Zde poté sjedeme níže, dokud nenarazíme na kolonku Hudba, kterou rozklikneme. Zobrazí se nastavení celé aplikace, nás ale v tomto případě zajímá pouze první kolonka Zobrazit Apple Music. Pomocí slideru tuto službu deaktivujeme.

Tato akce samozřejmě nesmaže váš Apple Music účet a ani nepřijdete o vaše uložené playlisty či kolekce, kdybyste se náhodou někdy chtěli vrátit zpět. Apple Music zároveň zůstane aktivní na všech ostatních zařízeních, které vlastníte. Taktéž si dávejte pozor na skutečnost, že pokud jste si začali platit předplatné Apple Music, tak se nezruší, ale musíte jej zrušit ručně. Jednoduše prostě zmizí „překrývka“ Apple Music, která v aplikaci Hudba byla.

applemusic_pred_po

Místo přehlcené aplikace tak uvidíte pouze čistou aplikaci. Záložky Pro vás a Prohlížení zmizí a místo nich se objeví záložka Connect. V záložce Knihovna uvidíte skladby, které jste si koupili a nebo synchronizovali skrze iTunes. V záložce Rádio se pořád nachází „pozůstatek“ Apple Music alá rádio Beats 1.

apple_music_off_fb

Dnes nejčtenější

.