Zavřít reklamu

Napriek tomu, že herné štúdio Zynga už nie je tým, čím bývalo, svojou novou iniciatívou by si mohlo získať značnú dávku stratenej popularity. Podľa posledných informácií sa toto vývojárske zoskupenie aktívne angažovalo v rokovaní so spoločnosťou Disney. To sa mu nakoniec aj podarilo, z čoho vzišla vzájomná spolupráca na nadchádzajúcom titule z univerza Hviezdnych Vojen. Zynga naviac prevezme pod svoju správu aj herný titul Star Wars: Commander, úspešnú akčnú stratégiu na báze build & battle z dielne samotného Disney.

Zynga sa teda zaradí medzi štúdia Electronic Arts a Netmarble, ktoré nám na obrazovky mobilných telefónom priniesli tituly v podobe Star Wars: Galaxy of Heroes a Star Wars: Force Arena. Oba projekty v podobe nového počinu a spomínaného podtitulu Commander bude mať na starosti britské štúdio Natural Motion, ktoré kúpila Zynga ešte v roku 2014. Táto skutočnosť by pre nich nemala predstavovať žiadnu väčšiu výzvu, nakoľko má štúdio skúsenosti s podobnou hrou vo forme Dawn of Titans.

Populárna hra Star Wars: Commander predstavuje zlúčenie strategických a akčných prvkov, ktorým je známa napríklad séria Command and Conquer. 

Okrem toho sa Natural Motion preslávilo hlavne vďaka svojmu extrémne chváleným počinom CSR Racing a CSR Racing 2, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené hry v App Store. Je však veľmi ťažké odhadnúť, o aký titul sa bude jednať v prípade chystanej hry z univerza Star Wars. Táto tematika sa dočkala už niekoľkých spracovaní na poli ťahových stratégií, RPG alebo kartových titulov. Najviac sa však s ohľadom na populárny prúd polemizuje o režime Battle Royale, čo by v kooperácii s témou Hviezdnych Vojen nemuselo byť úplne na škodu. Iní odborníci zas tvrdia, že sa Natural Motion bude aj naďalej držať pretekárskej tematiky, a dočkáme sa závodov inšpirovaných touto ikonickou vesmírnou ságou. Na bližšie detaily, ako štýl hry alebo samotný dátum vydania si však budeme musieť ešte niekoľko týždňov počkať.

Star

Dnes nejčtenější

.