Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

ExerGuide by TrainerPlus
Chcete se dostat do formy (nejen) v pohodlí vašeho domova? Vyzkoušejte ExerGuide by TrainerPlus. Nabízí opravdu širokou škálu cviků, která se neustále rozrůstá. Cviky si můžete libovolně sestavovat a filtrovat na základě nejrůznějších parametrů.

[appbox appstore id1269185489]

Pro Analytics for Instagram
Jak název napovídá, nabízí aplikace Pro Analytics for Instagram rychlé a přesné analýzy sledování a reakcí na síti Instagram. K dispozici jsou nástroje pro analýzu účtu, sledování nárůstu či úbytku sledujících, sledování výkonu příspěvku a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1419655124]

Text Lens – Picture to Text
Aplikace Text Lens – Picture to Text funguje skvěle a zároveň také velice jednoduše. Stačí namířit fotoaparát smartphonu na libovolný text a Text Lens ho pro vás rychle a přesně zdigitalizuje.

[appbox appstore id1258325335]

inSelfie: Photo Editor, Camera
Aplikace inSelfie představuje jednoduchý a efektivní způsob kreativní úpravy vašich fotografií během několika málo vteřin. Umožňuje použití uměleckých filtrů, přidávání samolepek, použití nástrojů pro vylepšení portrétu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1382602311]

Unblock Red Wood

Unblock Red Wood je jednoduchá puzzle hra, v níž bude vaším úkolem posouvat jednotlivé obdélníkové bloky. Cílem hry je dostat červený blok mimo hrací pole. Zapojte mozkové závity a pusťte se do hry.

[appbox appstore id1425353190]

iphone macbook fb

Dnes nejčtenější

.