Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hledáte nová sluchátka na běhání, na cestování do školy či práce, nebo prostě jen na takové to domácí poslouchání? Hledání vám dnes usnadníme speciální nabídkou, v jejímž rámci můžete získat sportovní sluchátka Xiaomi Mi Sports za zvýhodněnou cenu.

Bluetooth sluchátka Xiaomi Mi Sports jsou navržena především pro sportovní nadšence, a tomuto účelu odpovídají i jejich vlastnosti a celková konstrukce. Xiaomi Mi Sports podporují protokol Bluetooth verze 4.1 a lze je připojit ke dvěma různým zařízením zároveň. Jsou lehká – váží pouhých 13,6 gramu – a díky kompaktnímu, elegantnímu designu se pohodlně nosí a lehce přepravují. Sluchátka disponují vestavěným mikrofonem, ovládáním hlasitosti i přehrávání a tlačítkem pro příjem telefonních hovorů. Xiaomi Mi Sports disponují odolností IPX4 (vůči potu a vodě), a vestavěnou znovunabíjecí Li-ion baterií o kapacitě 120mAh.

Sluchátka Xiaomi Mi Sports zakoupíte na E-Bay za 444 korun namísto obvyklých 889 korun. Poštovné do České republiky je zdarma, zboží vám dorazí do 50 dnů.

Xiaomi Mi Sports fb

Dnes nejčtenější

.