Zavřít reklamu

Ak vlastníte konzolu Xbox One od Microsoftu, máme pre vás výborné správy. Už čoskoro sa dočkáme nového spôsobu, ako sa ľahko a rýchlo dostať k titulom, ktoré figurujú v predplatnej službe Xbox Game Pass. Táto služba otvára dvere k desiatkám AAA titulov, ktoré môžu byť vaše iba za cenu 10 dolárov na mesiac. Podľa najnovších informácií Microsoft spúšťa aplikáciu pre mobilné telefóny, vďaka ktorej si majitelia Game Passu budú môcť triediť, prehľadávať a sťahovať tituly priamo z telefónu do konzoly.

Aplikácia bude fungovať podobne ako terajšia Xbox Companion appka, ktorá sprístupňuje news feed, prezeranie achievementov a v podstate všetkého dôležitého na obrazovke vášho mobilného zariadenia. Xbox Game Pass aplikáciu možno prirovnať k záležitosti, v podobe Steam Mobile. Jednou z najlepších funkcií aplikácie je sťahovanie hry na diaľku. Ak sa náhodou v čase príchodu titulu budete nachádzať v práci, mimo domova alebo jednoducho nebudete mať čas zapínať konzolu, sťahovanie hry môžete vyriešiť zopár klikmi cez telefón. Táto možnosť sa javí ako veľmi užitočná, nakoľko všetci vieme akou veľkosťou disponujú moderné tituly a ako dlho trvá ich sťahovanie.

Aplikácia pre Xbox Game Pass prinesie množstvo zaujímavých funkcií, ktoré ocení nejeden majiteľ herného stroja od Microsoftu.

Aplikácia momentálne vstupuje do testovacej fázy a do virtuálneho obchodu App Store by mala doraziť čo nevidieť. Ak máte záujem o zapojenie sa do beta testov, môžete sa prihlásiť na oficiálnej stránke Microsoftu. Nezabudnite si však vybrať správnu verziu operačného systému. Ako darček pre každého nového používateľa Game Passu, si Microsoft pripravil promo kódy s 20% zľavou na členstvo. Microsoft sa pomaly ale isto začína obracať k svetlejšej budúcnosti, minimálne čo sa týka videohernej sféry. Neváhajte a nenechajte si ujsť túto unikátnu príležitosť.

Xbox

Dnes nejčtenější

.