Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Document Scanner +

Pokud nechcete, aby se vám hromadily papiry, stačí si je skenovat a archivovat skrze aplikaci Document Scannerem +. Už se nestane, že byste ztratili důležité dokumenty.

[appbox appstore id1316968529 oldprice=“79Kč“]

Touch & Translate

Díky aplikaci Touch & Translate přeložíte slova a fráze přímo v prohlížeči Safari. Aplikace podporuje více než 100 jazyků, včetně českého jazyka.

[appbox appstore id1287943105 oldprice=“129Kč“]

Wallpaper For Harry Potter

Jestliže patříte mezi milovníky Harryho Pottera, aplikace Wallpaper For Harry Potter je pro vás jako stvořená. V ní najdete vše od obrázků přes tapety až po další věci týkající se Harryho Pottera.

[appbox appstore id1224503470 oldprice=“25Kč“]

Visual Math 4D

Visual Math 4D je grafická kalkulačka, která vám umožní vizualizovat a řešit matematické rovnice. Podporuje různé typy rovnic, jako jsou sférické, parametrické, polární a kartézské rovnice, které lze vizualizovat ve 2D a 3D.

[appbox appstore id657441399 oldprice=“49Kč“]

Spher – All Social Media Apps In One App Free

Chcete, aby všechny aplikace pro sociální média byly v jedné jediné aplikaci? Potom si stáhněte Spher. Obsahuje všechny hlavní sociální aplikace včetně Instagramu, Facebooku, Twitteru, YouTube, Google+, Pinterestu, Dropboxu a podobně.

[appbox appstore id1100690019 oldprice=“49Kč“]

StoryToys Beauty and the Beast

Jedná se o interaktivní knihu od společnosti StoryToys. Vaším úkolem je dokončit příběh pohádky Kráska a zvíře.

[appbox appstore id603589556 oldprice=“79Kč“]

Caption Ideas for Insta & SC

Aplikace obsahuje kreativní nápady na titulky, citace a podobně. Zjednoduší vám život, pokud používáte Instagram, Snapchat a další sociální sítě.

[appbox appstore id1154312449 oldprice=“199Kč“]

iPhone summer fb

Dnes nejčtenější

.