Zavřít reklamu

Animoji se představili minulý rok po boku iPhonu X a doteď jsou dominantou právě „desítky“. Společně s příchodem iOS 12 jsme se navíc dočkali tzv. Memoji, což jsou emoji, které si můžete vytvořit podle svého obličeje. Animoji a Memoji jsou k dispozici na iPhonu X hlavně díky vyspělé přední kameře, která dovede pomocí projektoru neviditelných bodů perfektně zmapovat celou vaši tvář – touto funkcí starší iPhony nedisponují. Pokud byste však chtěli používat Animoji i na starších iPhonech, existuje alternativa, která by se vám mohla líbit. Nejedná se samozřejmě o plnohodnotnou náhražku, avšak myslím si, že určitě neurazí.

Animoji:

MRRMRR

V tomto případě se jedná o velice zvláštní příběh. Aplikace MRRMRR se v App Storu objevila s totožnými emoji, kterými měli disponovat Animoji (tzn. panda, kočka, pes, atd.), a to ještě před tím, než byli Animoji představeni. Možná byste si mohli myslet, že by takovou aplikaci Apple ve svém obchodě nechtěl, avšak mýlíte se – tato aplikace se dokonce stala jednoho dne „aplikací dne“ a objevila se na přední stránce App Storu.

Od té doby to jde ale s MRRMRR spíše z kopce. Výběr emoji se velice zúžil a taktéž funkčnost není bůh ví jaká. Zaujmout by vás mohl především mopsík, poté Donald Trump a další. Velké plus této aplikace je, že se stejně jako Animoji zobrazuje přímo v nativní aplikaci Zprávy. Náhražku Animoji najdete v aplikaci pod záložkou Emoji.

[appbox appstore 1102411061]

Závěr

Samozřejmě se nejedná o plnohodnotnou aplikaci, která by mohla 100% nahradit Animoji. Při představení Animoji kolovalo hodně spekulací ohledně toho, zda-li Apple pouze nechce své zákazníky nalákat na koupi iPhonu X, když Animoji zpřístupnil pouze pro nejnovější zařízení. Postupem času se ale i tyto spekulace rozplynuly, jelikož funkce a komponenty, kterými iPhone X disponuje, jsou pro správnou funkci Animoji doopravdy nutné. Aplikace, které přes váš obličej aplikují nějaký filtr, jsou tady s námi už dlouhou dobu (například v aplikaci Snapchat), každopádně nejsou tak dokonalé, jako Animoji.

animoji fb

Dnes nejčtenější

.