Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Pravopis hrou

Jako první vám představujeme hru Pravopis hrou od jednoho českého vývojáře. Aplikaci, ve které si procvičíte vy i vaše ratolesti pravopis zábavnou formou, se dá stáhnout zdarma neustále. Ovšem vývojář přichystal jednu skvělou akci na dnešní a zítřejší den. Během těchto dvou dnů jsou zdarma všechny in-app nákupy. Normálně je zpoplatněno celkem 8 okruhů, každý za cca 25 Kč nebo všechny okruhy za 79 Kč. 

[appbox appstore id1364427126]

Vxcam – AR Video Text & Emoji

Do prostředí okolo vás přidejte AR texty v různých fontech a barvách, emoji i videa, a to skrze aplikaci Vxcam – AR Video Text & Emoji. Jakmile mistrovské dílo v rozšířené realitě dokončíte, pořiďte si fotku či video, a potom výsledek sdílejte se svými přáteli na Snapchatu, Facebooku, Whatsapp a dalších aplikacích.

[appbox appstore id1352777505 oldprice=“49Kč“]

Voice Record

Jednoduchá, multifunkční a snadno ovladatelná aplikace pro nahrávání mluveného slova, zvuků, rozhovorů a podobně.

[appbox appstore id1255345512 oldprice=“79Kč“]

Monster Stunts: Extreme Stunt Truck Racing

Pokud patříte mezi milovníky závodních her, stáhněte si zdarma Monster Stunts: Extreme Stunt Truck Racing. Vaším úkolem je s monster truckem projet trasy co nejrychleji a získat co nejvíce odměn. Připravte se na 70 úrovní a vyberte si jeden z 10 monster trucků.

[appbox appstore id767248393 oldprice=“49Kč“]

Visual Math 4D

Visual Math 4D je grafická kalkulačka, se kterou se dají vizualizovat a řešit matematické rovnice. Podporuje různé typy rovnic, jako jsou sférické, parametrické, polární a kartézské rovnice, které je možné vizualizovat ve 2D a 3D. Aplikace podporuje také vektory a matice, komplexní čísla, logaritmické funkce, logické operátory a další.

[appbox appstore id657441399 oldprice=“49Kč“]

InFocus Pro – All-in-One Organizer

Ještě zde máme aplikaci pro zvýšení produktivity. Obsahuje kontrolní seznamy, úkoly, projekty, poznámky i kalendář, tedy vše v jednom. Jedná se o skvělý nástroj pro snadnou organizaci vašich povinností.

[appbox appstore id545904979 oldprice=“199Kč“]

Fontz App

V této aplikaci máte v nabídce spoustu fontů, z nichž si můžete vybrat. Můžete tedy na své fotky přidat text různými fonty, v mnoha barvách i velikostech. Výsledek potom sdílejte se svými přáteli na sociálních sítích.

[appbox appstore id1046411202 oldprice=“99Kč“]

Relax Rain

Relax Rain je nejjednodušší způsob, jak si užít uklidňující zvuk padajícího deště. Aplikace nabízí zvuky deště v lese, silného i slabého deště, bouřky a podobně.

[appbox appstore id918969733 oldprice=“49Kč“]

Invoice By Alto

Jednou z užitečných aplikací, kterou ocení zejména podnikatelé, je Invoice By Alto. Slouží pro fakturaci. V iPhonu vytvoříte pěkně vypadající faktury během jedné minuty.

[appbox appstore id1077525643 oldprice=“25Kč“]

Speedafari – Speed Up Safari on Slow Connections

Občas se stane, že je připojení k internetu slabé, ale vy potřebujete něco si najít na internetu. V takovém případě stačí zrychlit Safari s touto aplikací, která blokuje zbytečné části stránek při jejich načítání, jako jsou reklamy, sledovací skripty, externí fonty, videa a podobně.

[appbox appstore id1030762703 oldprice=“49Kč“]

iPhone X review FB

Dnes nejčtenější

.