Zavřít reklamu

Nejsou to jen nové generace iPhonů, iPadů, Apple Watch či Maců, co by nám měl Apple letos na podzim představit. Dočkat bychom se totiž měli klasicky i celé řady doplňků, kterými si můžeme nové i stávající hračky od Applu přizpůsobit. Mezi těmito doplňky se pak samozřejmě objeví i nové barevné varianty řemínků k Apple Watch, což Apple víceméně potvrdil svým čerstvým krokem.

Přispěvatelé na Redditu si všimli toho, že na amerických stránkách Applu zmizelo z nabídky spoustu řemínků, převážně pak sportovních a sportovních provlékacích z nylonu. Celkem pak z online Apple Storu v USA zmizelo na 14 řemínků. Mnohé řemínky, které v nabídce zůstaly, jsou pak podle informací na webu dočasně nedostupné, přičemž jejich dostupnost je neznámá. Z těchto kroků Applu si tak lze vyvodit, že se na podzim dočkáme celé řady nových řemínků, která v nabídce zaujmou místo právě po těch starých.

Z Apple Storu zmizely především tyto typy řemínků: 

Dá se očekávat, že se jako již tradičně dočkáme pásků, které půjdou barevně sladit s kryty nových iPhonů. Jakých nových barev se dočkáme je ale v tuto chvíli ve hvězdách. Nicméně poslední měsíce ukázaly, že se Apple barev rozhodně nebojí a rád se pouští i do odstínů křiklavých, jako je třeba paprikově oranžová či malinově červená. 

Ať už Apple na podzim představí jakékoliv řemínky k hodinkám, obávat se toho, že nebudou s vašimi stávajícími Watch kompatibilní nejsou na místě. Nic totiž nenasvědčuje tomu, že se Apple chystá přijít s novým typem řemínků, který by přinesly například chystané Apple Watch Series 4. Pokud se vám tedy zalíbí řemínky, se kterými Apple představí “čtyřkové” Watch, může vás těšit fakt, že si je můžete užít i na první, druhé či třetí generaci a nadělají prakticky stejnou parádu. 

Apple-Watch-Series3_springbands_032118

Dnes nejčtenější

.