Zavřít reklamu

Tvorcovia z českého štúdia Madfinger Games si na tohtoročnú akciu Gamescom prichystali veľké oznámenie. Známa séria Shadowgun sa znova o niečo rozrastie. Pred pár mesiacmi sme vám priniesli recenziu perfektného titulu v podobe Shadowgun Legends, ktorý posunul hranice hrania na mobilných telefónoch na úplne novú úroveň. Tentokrát má však Madfinger ambicióznejšie plány. Ich nový počin s názvom Shadowgun War Games má byť vstupom štúdia do sféry elektronických športov.

Hra bude úzko spolupracovať so svojím predchodcom Legends, nakoľko práve z tohoto titulu budeme využívať vlastného hráča so získanou výzbrojou. Hra ponúkne online zápasy vo forme piatich proti piatim. Hlavným herným módom (zatiaľ aj jediným oznámeným) bude režim známy ako Capture the Flag. V tomto móde sa jeden z týmov snaží ukoristiť vlajku protivníka, pričom protistojaci tím má za úlohu túto vlajku brániť. Vyhru v zápase dosiahne tím, ktorý získa väčší počet bodov v priebehu súboja. Nenechajte si ujsť krátky trailer, v ktorom Madfinger oznamuje svoj pripravovaný počin.

Ak ste mali možnosť hrať jeden z predchádzajúcich titulov z dielne Madfinger Games, alebo ste občasným hráčom či už na konzole alebo PC, vašej pozornosti určite neušla skutočnosť, že sa hra výrazne podobá na tituly ako Warframe alebo Destiny. Tento štýl je v multiplayerových kruhoch stále obľúbený, o čom svedčí aj nedávna optimalizácia hry Shadowgun Legends pre prenosnú konzolu Nintendo Switch.

Madfinger plánuje túto hru uviesť a následne aj bližšie a detailnejšie predstaviť už túto sobotu – 25. augusta/srpna, počas svojej prezentácie na Gamescome. Okrem mobilných zariadení by sa v budúcnosti hra mohla objaviť aj na PC, no tvorcovia sa zatiaľ držia výhradne platformy mobilných telefónov so systémom Android a iOS. Finálna podoba hry by mala uzrieť svetlo sveta v priebehu budúceho roka. Ak máte záujem o bližšie informácie, môžete sa prihlásiť na odber noviniek a detailov o chystanom počine priamo na oficiálnej stránke hry. Čoskoro by mala byť spustená aj súkromná beta, z ktorej vám prinesieme čerstvé novinky a dojmy. Máme sa na čo tešiť!

Shadowgun

Dnes nejčtenější

.