Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple.

Hotel Transylvania CrazyCruise

Vychutnejte si dobrodružství z filmu od Sony Pictures Animation, tedy z filmu Hotel Transylvania 3. Do hry jsou zakomponovány i prvky rozšířené reality. Během hraní můžete pořídit fotky přímo z hry, a potom je zveřejnit na sociálních sítích.

[appbox appstore id1388022843 oldprice=“25Kč“]

Pocket Glasses PRO

Občas se stane, že člověk zapomene doma brýle. Ovšem nemusíte se pro ně vracet. Pokud potřebujete přečíst něco malým písmem, na co však nevidíte, není nic jednoduššího než použít Pocket Glasses PRO.

[appbox appstore id1046480662 oldprice=“99Kč“]

Minesweeper XL

Dále se dá zdarma stáhnout hra spadající mezi hlavolamy Minesweeper XL, ve které si můžete vybrat ze dvou obtížností – začátečník a expert. Zkuste, jaké máte IQ. Zvládnete zdolat všech 18 úrovní?

[appbox appstore id490659252 oldprice=“49Kč“]

Counting Dots – Preschoolers Learn To Count

Pokud hledáte způsob, jak zaujmout dítě, stáhněte mu naučnou hru Counting Dots. Je vhodná zejména pro předškoláky, neboť se v ní naučí počítat od jedničky do jednoho milionu.

[appbox appstore id484775327 oldprice=“79Kč“]

IP Tools: Network Utilities

IP Tools je sada nástrojů pro zrychlení a nastavení sítí. Umožňuje rychle zjistit problémy s počítačovými sítěmi. Dále snadno zjistíte IP adresy a zvýšíte výkon sítě.

[appbox appstore id1395855754 oldprice=“25Kč“]

Vittle: Smart Whiteboard Vide

Vittle funguje jako magická tabule, která zaznamenává, co píšete a říkáte. Vložíte na ni obrázky, náčrty inkoustem a podobně. V nabídce máte širokou paletu barev, a tak si můžete barvy jednotlivých prvků přizpůsobit. Přes Vittle vytvoříte ještě úžasná videa, například video představující váš výrobek.

[appbox appstore id1231173677 oldprice=“249Kč“]

Gravity Orange 2

Pomozte pomeranči posbírat všechny hvězdičky. Potom se vám otevře okno, projděte s pomerančem přes okno a dostanete se do další úrovně.

[appbox appstore id545205008 oldprice=“49Kč“]

AR Measure

Potřebujete změřit délku či plochu, ale nemáte zrovna k dispozici metr? Vůbec nevadí, stačí mít v iPhonu aplikaci AR Measure, která dokáže rychle změřit vzdálenost od bodu k bodu, ba dokonce i plochu.

[appbox appstore id1287259287 oldprice=“49Kč“]

fotky iphone x

Dnes nejčtenější

.