Zavřít reklamu

Éra, kdy naše pokoje zdobily filmy vypálené na DVD a ten, kdo měl těchto DVD více, byl jednoduše něco víc, je už dávno fuč. Každopádně DVD neslouží a ani nesloužily jen k tomu, aby na nich byly uloženy pouze filmy. Velice často se na těchto discích nachází například videa ze svatby a nebo jakékoliv jiné životní milníky, o které byste nechtěli přijít. S pomocí programu MacX DVD Ripper Pro máte jednoduchou možnost, jak velice jednoduše všechny tyto videa překonvertovat do digitální podoby tak, abyste už nikdy nemuseli mít strach, že byste o ně přišli. Tyto videa si poté můžete jednoduše například také přetáhnout přímo do vašeho iPhonu či iPadu, takže budou pořád po ruce.

Proč převod do MP4?

Převod DVD videa do MP4 má hned několik výhod. Jak už jsem psal výše, možná máte nějaké rodinné či jiné videa pouze na DVD – v tomto případě stačí, aby se disk pouze poškrábal a nebo jiným způsobem poničil a záznam už jednoduše nemusí fungovat. Pro klid vaší duše je proto převod do MP4 vhodným způsobem, jak o svá videa nepřijít. MP4 je skvělý formát, které oprati jiným formátům, zabírá méně místa na disku, a to i přes to, že se nesníží kvalita videa – obraz je stále ostrý a velice kvalitní. Výsledný MP4 soubor si poté můžete uložit prakticky kamkoliv – na harddisk, flashdisk, cloud a nebo kamkoliv jinam. Pokud máte například domácí NAS server, tak můžete MP4 uložit zde a pomocí serveru si poté video můžete streamovat do ostatních zařízení skrze internetové připojení.

dvd-to-mp4

Proč si vybrat MacX DVD Ripper Pro?

MacX DVD Ripper Pro je ve své sféře tím nejlepším programem, který můžete pro převod DVD na MP4 zvolit. Nebojím se říct nejlepším programem, jelikož práce s ním je velice jednoduchá. Avšak největší výhoda je v jeho rychlosti – jedná se o nejrychlejší program na světě pro převod DVD do digitálního formátu. Je to tak především kvůli tomu, protože MacX DVD Ripper pro podporuje exkluzivní hardwarovou akceleraci, kterou nemá žádný jiný program – to má za následek až 5x rychlejší převod videa. Právě díky hardwarové akceleraci a dalším vychytávkám, mezi které patří například možnost konvertovat i chráněné DVD, se MacX DVD Ripper Pro řadí na první místo mezi ostatními konkurenty.

rychlost_macx_dvd_ripper

Jak na převod DVD do MP4

Když máte tak skvělý program, tak je samozřejmě nutné ho zužitkovat. Pojďme se tedy společně podívat na to, jak DVD konvertovat do formátu MP4. Nejdříve si samozřejmě spustíme program MacX DVD Ripper Pro. Poté pomocí tlačítka Disc v levém horním rohu načteme disk – může se jednat o fyzické DVD, samozřejmě ale také například o pouhý obraz disku (ISO). Poté si zvolte formát, který se použije pro konverzi – v našem případě tedy zvolíme MP4. Hardwarová akcelerace je ve výchozím nastavení samozřejmě automaticky aktivována, pro jistotu si ale před spuštěním konverze zkontrolujte, že políčko v pravé části obrazovky s názvem Intel/AMD/Nvidia je zaškrtnuté. Poté si zvolte, kam chcete výsledné překonvertované video uložit a stiskněte tlačítko RUN. Poté stačí chvíli počkat, dokud se konvertování nedokončí.

Získejte MacX DVD Ripper Pro zdarma

Zároveň máte možnost získat program MacX DVD Ripper Pro naprosto zdarma. Stačí, když se pomocí tohoto odkazu přesunete na stránku, kde zrovna probíhá soutěž o licenční kódy k tomuto programu. Jednoduše stačí pomocí tlačítka sdílet příspěvek na Facebooku. Po sdílení chvilku počkáme a na stránce na nás vyskočí oznámení, pomocí kterého si můžeme stáhnout MacX DVD Ripper Pro společně s licencí zdarma. Rozhodně si ale pospěšte, jelikož tato akce končí už 31. srpna 2018!

Závěr

Pokud hledáte nejlepší program pro konverzi DVD disku na MP4, tak už určitě hledat nemusíte. MacX DVD Ripper Pro je nejlepším programem, který pro rippování DVD existuje. Díky podpoře hardwarové akcelerace (Intel, Nvidia CUDA/NVENC a AMD) zvládne program „přetáhnout“ veškerou práci z procesoru na grafickou kartu. To má za následek až 5x rychlejší dekódování a konverzi videa. Pro představu – ostatním programům trvá převod celého DVD až 1,5 hodiny, MacX DVD Ripper Pro to zvládne za několik minut. Zároveň MacX DVD Ripper podporuje všechny disky, a to i ty, které jsou chráněné. Pokud navíc chcete mít všechna videa u sebe v iPhonu či v iPadu, můžete si zvolit jednoduchý převod určený přímo pro tato zařízení. Jako bonus se přímo v programu nabízí jednoduchý editor videa, pomocí kterého můžete videa stříhat, přidat titulky, upravit parametry a další.

macx_Dvd_ripper_fb

Dnes nejčtenější

.