Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Začínáte studovat vysokou školu nebo přemýšlíte, že si svá středoškolská léta zpříjemníte nějakou studijní vychytávkou? Apple zařízení jsou výkonná, jednoduchá na ovládání a navíc jsou dokonale uzpůsobená potřebám studentů. Pokud stále váháte, zda se máte ve školních lavicích svěřit jablku, přečtěte si náš článek.

Proč MacBook do školy?

Pokročilý operační systém, výkonný hardware a intuitivní ovládání. To vše v dokonalé shodě a provázanosti, která činí z MacBooku ten nejlepší počítač pro práci a studium. Nyní jej navíc na iWant zakoupíte s 10% slevou. A proč je Mac tím pravým společníkem na vejšku?

MacBook_air-PRINT (kopie)

1.  Výkonný a uživatelsky jednoduchý

Operační systém MacBooku kombinuje neobyčejný výkon s překvapivě jednoduchým ovládáním. Budete překvapeni, jak snadno se s ním naučíte pracovat.

2.  Schopnosti třídního premianta.

Díky výkonným procesorům, špičkové grafice a nebezpečně rychlému úložišti zvládá Mac práci s velkými soubory i profi aplikacemi levou zadní. Tohohle šprta si zamilujete.

3.  Oblíbené Officy i na Macu.

Pracujte s nejnovějšími verzemi Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Outlook. Vše v prostředí vašeho MacBooku a jednodušeji než kdy dříve. Officy jsou navíc kompatibilní s předinstalovaným balíčkem iWork.

4.  Stvořen ke spolupráci.

Pracujte a raďte se se spolužáky nebo komunikujte s rodinou. Sdílejte zadání úkolů ve Wordu, učte se společně přes FaceTime nebo zavolejte z koleje mámě. MacBook je ideální pro společnou práci.

5.  Ty nejlepší aplikace pro každý den.

Všechny aplikace, které běžně používáte, máte vždy po ruce. Psaní seminárek, organizace kalendáře a vytváření projektů nikdy nebylo efektivnější. Množství appek je navíc k dispozici v Mac App Storu.

6.  Tenký jako sešit. Lehký jako sešit.

MacBooky patří k nejlehčím a nejtenčím počítačům na trhu. Nejen, že vás zaskočí jejich výkon, ale jejich lehké a tenké tělo vám vyrazí dech. Tahání kupy sešitů už vás nemusí trápit.

7.  Učení ke zkouškám nevzdá dřív než vy.

S výdrží baterie až 12 hodin můžete studovat celý den bez nutnosti řešit nabíjení. Ať už budete psát referát nebo drtit slovíčka, MacBook vás v tom nenechá plavat.

Proč iPad ke studiu?

iPad v sobě snoubí to nejlepší z MacBooku a iPhonu. Výkonný jako notebook, přenosný jako mobil. Ať už na střední nebo vysoké škole, iPad udělá z každého úkolu naprostou hračku. Nyní jej navíc na iWant zakoupíte s 10% slevou. Ptáte se, proč si do školy pořídit iPad?

iPad_Combo_3up_Pencil_BTS_2018_WW-EN_v2_RK_f_PRINT (kopie)

1.  Výkonný prcek akorát do batohu.

Díky množství funkcí, širokému výběru aplikací a lehkému a tenkému tělu je iPad ideálním společníkem na studium. V batohu navíc nezabere moc místa.

2.  Tolik aplikací, na kolik si vzpomenete.

iPad je vybaven množstvím vzdělávacích aplikací a další číhají v App Storu. Pište referát v Pages, zkoumejte životní cyklus larvy motýla v Safari a čtěte svou povinnou četbu v iBooks. Kdekoli. Třeba cestou do školy.

3.  Přeměňte fantazii v realitu pomocí AR.

Rozšířená realita AR mění způsob vnímání světa a umožňuje přeměnit fantazii v realitu. Zkoumejte nekonečný vesmír, proveďte virtuální pitvu žáby nebo tvořte 3D grafy. Studium nikdy nebylo zábavnější.

4.  Skicujte, pište, komentujte.

S Apple Pencil je práce na iPadu ještě snazší. Vpisujte poznámky do dokumentů nebo podtrhávejte důležité pasáže v knize. Jako obyčejnou tužkou.

5.  Jako počítač. Ale není to počítač.

iPad nabízí široké možnosti přizpůsobení. Používejte jej jako klasický tablet nebo připojte klávesnici a vytvořte z něj malý, ale výkonný notebook. Tak, jak zrovna potřebujete.

6.  Tolik gest. Jako by vám četl myšlenky.

Ovládání iPadu je natolik intuitivní, že udělá přesně to, co od něj očekáváte. Klepejte, vytahujte a přesouvejte fotky, dokumenty a text tak snadno jako myšlenkou. Multi-Touch ovládání zvládne každý bez ohledu na věk.

7.  Pro všechny žáky. Bez rozdílu.

Apple iPad myslí i na pokročilé funkce pro znevýhodněné studenty. Aplikace VoiceOver provede pomocí předčítání všemi funkcemi i nevidomé. Řízený přístup a čtečka v Safari jim pak pomohou udržet pozornost.

 

Více informací na www.iwant.cz/zpatky-do-skoly.

LSA_1130x125_BTS_Obecne
LSA_1520x794_BTS_2018_Obecny

Dnes nejčtenější

.