Zavřít reklamu

O príchode hry Bendy in the Nightmare Run sme sa dozvedeli ešte na tohtoročnej GDC. Známu čiernobielu postavičku si môžeme pamätať z hororovej animovanej hry Bendy and th Ink Machine, ktorá vystrašila nejedného fanúšika. Tentokrát tu ale máme o niečo rozdielne, no určite nemenej zaujímavé spracovanie. Ako ste už možno vydedukovali z podtitulu Run, jedná sa o klasickú behačku, v ktorej musíte zdolať čo najväčšiu vzdialenosť a zároveň sa vyhýbať nepriateľským atramentovým záškodníkom, ktorí vás naháňajú.

Bendy in the Nightmare Run si vás získa podivnou, doslova až „creepy“ atmosférou. To spôsobuje v prvom rade soundtrack v kombinácii s čiernobielym spracovaním. Perfektne vypracovaná arkádovka na štýl známych titulov ako Temple Run  alebo Subway Surfers však prináša oveľa viac možností. Pri unikaní nepriateľom zbierate body v podobe „slaninových polievok v konzerve“, za ktoré si následne môžete dopriať herné vylepšenia v hlavnom menu. Svojim protivníkom sa však nemusíte len vyhýbať, ale taktiež po nich hádzať rôzne predmety. Či už sa jedná o sekeru, tehlu alebo kovadlinu, pokiaľ na to na razíte – môžete to hodiť za seba.

Bendy in the Nightmare si zamilujete vďaka retro animovanému spracovaniu a zábavnému gameplayu, od ktorého sa nebudete vedieť odtrhnúť. 

Hra je rozdelená do jednotlivých sekcií v podobe aktov a kapitol. Každá z nich vám prinesie jedinečné výzvy a míľniky, ktoré je potrebné splniť k väčšiemu obnosu získaných bodov. Body môžete následne využívať nie len v podobe in-app-purchase ale aj na rôzne iné upgrady. K tomu vám dopomôžu denné odmeny, ktoré dostávate klasicky za každodenné prihlásenie do titulu. Nejedná sa o žiadnu hernú revolúciu, nakoľko je tento štýl hry už roky známy. Ak však hľadáte nenáročnú hru, ktorá vás bude zabávať počas dlhých ciest alebo nudných dní, určite nájde svoje využitie. Skočte do akcie s týmto zábavným počinom a hlavne sa nenechajte chytiť!

  • Hra Bendy in the Nightmare Run je dostupná zadarmo v App Store pre zariadenia s iOS

[appbox appstore id1419734728]

Bendy

Dnes nejčtenější

.