Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Známe to asi všichni. Víme, že nás čeká proklatě dlouhý den, v jehož průběhu budeme muset mnohokrát použít svůj iPhone či iPad na spoustu různých úkonů, které více či méně vysávají baterii. V případě, že se pohybujeme na místech s dostatkem elektrických zásuvek a nedělá nám problém jednou za čas náš smartphone na pár minut “napíchnout”, není to až zas takový problém. Horší ale je, když jste celý den na nohou a na žádném místě se nezdržíte déle než několik minut. I na tyto případy ale existuje elegantní řešení, které nejspíš většina z nás využívá – powerbanky. Tyto šikovné věcičky totiž dokáží udržet naše telefony či tablety při životě díky vestavěnému akumulátoru o dlouhé hodiny či desítky hodin při životě déle. A právě na jednu takovou powerbanku jsme si pro vás ve spolupráci s Alza.cz připravili slevovou akci.

Produktem, který může prvních 20 z vás získat s příjemnou slevou, je powerbanka ADATA A10050 s kapacitou 10050 mAh. Jedná se o velmi pěkně zpracovanou powerbanku, která zaujme hned na první pohled velmi odolným povrchem z broušeného hliníku, díky čemuž je mimořádně odolná. Přestože je její kapacita velmi slušných 10050 mAh, rozměrově se řadí tato powerbanka rozhodně mezi ty menší. Díky tělu o rozměrech 6 x 10 x 2,2 cm jí totiž bez problému strčíte třeba i do kapsy.

Nedostatek energie vás nepřekvapí

Powerbanka se chlubí LED indikátory, díky kterým máte stále parádní obrázek o tom, kolik energie v ní ještě zbývá. Díky tomu tak nikdy nebudete zaskočeni jejím náhlým vybitím. Rozhodně potěší i dva USB vstupy, ke kterým můžete připojit příslušný nabíjecí kabel a nabíjet přes ně dvě zařízení najednou. Zatímco jedno USB nabízí výstup 1A a hodí se tak spíše pro smartphony a menší elektroniku, druhý se chlubí 2,1A, což je ideální třeba právě pro iPady. I díky všem těmto vlastnostem se těší tato powerbanka u svých majitelů obrovské popularitě a jen na portálu Alza.cz je její hodnocení 4,7/5, kdy 5 je nejlepší možné hodnocení. Nákupem tohoto produktu se tak rozhodně nespálíte. 

Jak už jsem psal v úvodním odstavci, díky naší spolupráci s Alza.cz vám můžeme tuto powerbanku nabídnout za velmi dobrou cenu. Běžně jí seženete za 499 korun, po zadání kódu LSAPowerbanka vám však Alza poskytne 100 Kč slevu a vyjde vás tak na 399 korun. Ale pozor, nabídka je pouze pro prvních 20 nejrychlejších, další již powerbanku seženou za běžných 499 korun. Kompletní podmínky akce pak naleznete zde. 

adata powerbanka

Dnes nejčtenější

.