Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Montessorium: Intro to Mash

Jestliže učíte vaše ratolesti číst a psát i v angličtině, použijte tuto aplikaci. Pomůže dětem porozumět číslům od nuly do devíti prostřednictvím řady interaktivních, řízených a náročných aktivit.

[appbox appstore id381064973 oldprice=“129Kč“]

iMusic – Play Unlimited Music

Vychutnejte si oblíbenou hudbu kdekoliv a kdykoliv, a to díky aplikaci iMusic. Objevíte v ní hudbu jakéhokoliv žánru.

[appbox appstore id1289580043 oldprice=“49Kč“]

Lumibee – Fast Photo Editor

S aplikací Lumibee rychle upravíte fotografii. Disponuje živým histogramem. Jedná se o výkonnou, ale přitom jednoduchou aplikaci pro editování fotografií.

[appbox appstore id1072221149 oldprice=“49Kč“]

Writr

Pojďme na to jednoduše. Pokud jste skladatel nebo básník, potom se bez aplikace Writr neobejdete. Stáhněte si ji nyní zdarma.

[appbox appstore id831996132 oldprice=“99Kč“]

Pocket Glasses PRO

Pocket Glasses PRO je kapesní lupa. Jestliže zrovna nebudete mít u sebe brýle, ale potřebujete se podívat na nějaké malé věci, potom můžete i bez brýlí, stačí vám iPhone s touto aplikací.

[appbox appstore id1046480662 oldprice=“99Kč“]

Metal Detector PRO.

Najděte předměty, které vytváří kolem sebe magnetická pole. Stačí vám k tomu iPhone a aplikace Metal Detector PRO., kterou dnes stáhnete zcela zdarma. Jelikož iPhone disponuje magnetometrem, tak je schopen detekovat i předměty vytvářející magnetické a elektromagnetické pole, jako jsou elektronické přístroje, ostré předměty, kovové šrouby a podobně.

[appbox appstore id966179136 oldprice=“99Kč“]

Heart Rate PRO

Proměňte svůj iPhone ve skutečný monitor srdeční frekvence pomocí aplikace Heart Rate PRO. Právě skrze srdeční frekvenci zjistíte, jaký je váš fyzický a duševní stav.

[appbox appstore id1063248233 oldprice=“99Kč“]

Measuring Tape AR

Measuring Tape AR je inovativní nástroj používající rozšířenou realitu k měření různých věcí a objektů. Jedná se o nejrychlejší a nejchytřejší způsob, jak změřit rozměry fyzických objektů a vzdáleností.

[appbox appstore id1297209973 oldprice=“99Kč“]

ipad pro reklama fb

Dnes nejčtenější

.