Zavřít reklamu

Každý všední den vám ve speciální rubrice přinášíme čerstvou várku tapet pro iPhone nebo Mac. Vzhledem k popularitě těchto článků jsme se rozhodli spustit speciální sekci, která sdružuje všechny námi zveřejněné tapety. Zároveň v ní však najdete i řadu wallpaperů navíc, ze kterých si můžete vybrat to pravé pozadí pro své zařízení.

Novou sekci s tapetami naleznete na adrese www.letemsvetemapplem.eu/wallpapers/, případně do ní můžete přejít skrze odkaz v horním menu stránek, kde se nachází hned po boku recenzí. Samotná sekce je rozdělená na podkategorie iPhoneMac, a jak už samotný název napovídá, pozadí v nich jsou určená pro konkrétní zařízení. Jednotlivé obrázky je možné rozkliknout a procházet mezi nimi můžete buďto pomocí šipek na bocích, případně je možné použít šipky na klávesnici. Mějte však na paměti, že samotné obrázky slouží jen jako náhledové. Pro stažení tapety v plném rozlišení využijte vždy tlačítko „Stáhnout“ pod obrázkem.

Věříme, že sekce vyčleněná pro wallpapery na iPhone a Mac bude pro vás přínosná. Do budoucna plánujeme vytváření speciálních kolekcí (například s černými tapetami) a další změny. Pokud máte návrh na vylepšení sekce, budeme rádi, když se s námi podělíte do komentářů pod článkem.

Dnes nejčtenější

.