Zavřít reklamu

Společnost Samsung vydala minulý týden svou vlajkovou loď Samsung Galaxy Note 9. V reakci na to udělal technologický web PC MAG.com průzkum, ve kterém se respondentů dotazoval, na jaký smartphone se v letošním roce nejvíce těší. A jelikož čtete tento článek na portálu zaměřeném na společnost Apple, asi vám je již nyní jasné, kdo průzkum ovládl.

Na průzkum odpovědělo 1555 lidí. S docela velkým odstupem vyhrál iPhone, jehož představení se dočkáme příští měsíc. Na nadcházející iPhone (iPhone 9 / iPhone 11 / iPhone XI / iPhone SE 2) se nejvíce těší 42% dotázaných. Samsung Galaxy Note 9 se umístil na druhém místě, těší se na něj 24% respondentů. Dle průzkumu 76% lidí, kteří v anketě zvolili Note 9 již zařízení od Samsungu vlastní, 8% uvedlo, že jsou v současné době uživateli iPhonu. Na nějaké velké přetahování zákazníků to ale opravdu nevidíme. Na třetím místě se se ziskem 7% umístil Google Pixel 3. Dále LG V40 s 4%, Huawei Mate 20 s 3% a OnePlus 6T s 2%. 6% dotázaných se nemůže dočkat úplně jiného smartphonu a 11% respondentů zřejmě žádný smartphone představený v tomhle roce už nenadchne.

Takto Note9 od Samsungu vypadá:

Samsung Galaxy Note 9 byl představen minulý týden a spolu s ním se uživatelé Androidu konečně dočkali i populární hry Fortnite, která je od pátku přístupná vybraným smartphonům značky Samsung. V pondělí by se měli dočkat i ostatní. Samsung se svou novou vlajkovou lodí vypustil do světa i duo reklam, které mají opět za cíl vysmát se iPhonu. O reklamách jsme psali zde. 

fotky iphone x

Dnes nejčtenější

.