Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Universal Air Remote control

Spousta lidí používá smartphone namísto dálkového ovladače. Jednou z univerzálních aplikací, díky můžete telefon používat jako ovladač, je Universal Air Remote control.

[appbox appstore id1387347173 oldprice=“49Kč“]

Zoomyy for Insta Stories Zoom

Zoomyy je jediná aplikace svého druhu. Slouží pro rychlý zoom fotografií a videí. Výsledek můžete sdílet se svými přáteli na jakékoliv sociální síti.

[appbox appstore id1388418675 oldprice=“25Kč“]

System Activity Monitors

Aplikace monitoruje činnost systému iOS, a to konkrétně využití paměti, životnost baterie, využitou paměť a informace o zařízení. Pyšní se skvělou vizualizací, jako je zobrazení rychloměru.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“25Kč“]

Starry Night Interactive Animation

Podívejte se na ikonické toky Vincenta Van Gogha. Hvězdná noc ožívá v hypnotické animaci. Ponořte se do krajiny s dokonalým 3D zoomem.

[appbox appstore id511943282 oldprice=“25Kč“]

Color Dots – Infant Training

Jednou z oblíbených her pro děti je zrovna tato. Je to skvělý způsob, jak cvičit vizuální sledování, koordinaci očí, čas odezvy a zručnost prstů.

[appbox appstore id415334566 oldprice=“79Kč“]

IQ Test Pro Edition

Vyzkoušejte nejlepší způsob, jak si změřit IQ. Jedná se o skvělý IQ test, které nabízí dvě varianty. Součástí aplikace jsou i řešení.

[appbox appstore id688983474 oldprice=“79Kč“]

HoloCam

Přidejte zábavné 3D emoji, text GIF a další věci do světa. Pořiďte si fotky a videa, které můžete sdílet s přáteli.

[appbox appstore id1271485980 oldprice=“49Kč“]

 

iphone fb

Dnes nejčtenější

.