Zavřít reklamu

Vypadá to, že si Samsung oblíbil v boji s Applem novou zbraň – zesměšňující reklamy na YouTube. Jak jinak si totiž vysvětlit to, že jich v poslední době vydal hned několik a stále další přidává. Dvě nové například vydal i včera večer a nedělá v nich nečekaně nic jiného, než že se posmívá Applu a jeho iPhonům.

Včerejší reklamy se úzce vážnou s vydáním nového phabletu Galaxy Note9, který Samsung poprvé ukázal světu ve středu. Ve videích si tak vyslechnete například ženu, která je překvapená z toho, že iPhone nejde ovládat stylusem jako tomu je u Note9 a jeho S Penu, či si vyslechnete krátký rozhovor o výkonu, ve kterém je též iPhone víceméně shazován. Na obě videa můžete mrknout pod tímto odstavcem.

https://www.youtube.com/watch?v=Jd-FKm27IWE

https://www.youtube.com/watch?v=qqcBAcVeazw

Samsungu se rozhodně nedá upřít jedna věc – jeho reklamy na toto téma jsou vcelku vtipné. Stačí to ale na to, aby věrné majitele iPhonů přesvědčil k přechodu na Galaxy Note9? Spíš ne. Ostatně, i samotný Samsung si je možná lehce vědom toho, že se s Applem a jeho fanouškovskou základnou nemůže v některých ohledech příliš rovnat a svou vlajkovou loď Note9 představil opět o něco dříve, než tomu bylo před rokem, aby si “nahnal” čas a prodal co nejvíce kusů před vydáním nových iPhonů, od kterých se dá očekávat, že podzimní prodeje smartphonů opět výrazně ovládnou. 

Takto vypadá nový Galaxy Note9:

A jak hodnotíte snahy Samsungu vy? Berete jej spíše s humorem, nebo vás už začíná vytáčet? Popřípadě, jakou zbraň by proti němu měl Apple podle vás vytáhnout? Budou stačit nové iPhonu, které modely od Samsungu zastíní, nebo by měl odpovědět stejnou mincí a Samsungu se vysmát podobnou reklamní kampaní? 

galaxy note9

Dnes nejčtenější

.