Zavřít reklamu

Už čoskoro sa dočkáme príchodu nového titulu v znamení pútavej RPG-čky s názvom Chaos Reborn: Adventures. Hru má na svedomí Julia Gollop, ktorý je originálnym tvorcom známeho počinu X-COM. Štúdio Snapshot Games, ktoré v roku 2014 založil spomínaný vývojár má na svedomí niekoľko počinov, pričom v jednom z nich šlo o remake pôvodnej hry Chaos: Battle of Wizards z roku 1985. Hry sa bohužiaľ aj napriek zaujímavej myšlienke dočkali ostrej vlny zo strany kritikov aj hernej komunity. prichádzajúci titul by však mal pôsobiť v zmysle renesancie herného štúdia a podľa posledných informácií, sa dočkáme naozaj prepracovanej strategickej ťahovky.

Gameplay bude prebiehať na báze klasických striedajúcich sa políčkových ťahov, ktoré poznáme z moderných hier ako Marvel Strike Force alebo Galasy of Heroes. Hra bude zasadená do fantasy sveta s miernym nádychom sci-fi, čo predstavuje osvedčenú kombináciu úspechu, ako sme sa mohli presvedčiť v prípade množstva známych titulov. Postavy a hrdinov bude možné vylepšovať formou klasického RPG stromového systému, pričom okrem singleplayerovej stránky by sme sa mali dočkať aj PvP zápasov.

V nasledujúcej galérii nájdete ukážky z hry Chaos Reborn, ktorá sa dočkala svojho príchodu na trh ešte v roku 2015. 

Tvorcovia hry síce obdivuhodne naviazali na predošlý titul v snahe očariť novými hernými mechanikami, no čo sa týka marketingu, hra pôsobí negatívnym dojmom už pred svojím vydaním. Pomerne vysoká cenovka vo výške 11 dolárov vytŕča spomedzi podobných (v niektorých prípadoch oveľa kvalitnejších) titulov ako kôl v plote. Nebudeme však predbiehať a počkáme si na oficiálny verdikt po oficiálnom spustení hry. Pokiaľ máte záujem a radi skúšate nové herné počiny, neváhajte a predobjednajte si hru už teraz. Predobjednávkový trailer si môžete pozrieť v nasledujúcom videu.

  • Chaos Reborn: Adventures vychádza na iOS už 12. septembra/září

[appbox appstore id1361132034]

Chaos

Dnes nejčtenější

.