Zavřít reklamu

Léto je období pro cestování jako stvořené a mnoho z nás se v tomto čase vydává na různé výlety do všech koutů světa. Avšak současná vedra mohou zapříčinit to, že na něco zapomenete. Například na rezervaci hotelu. A přesně pro tyto případy existuje skvělá aplikace Hotel Tonight.

Ta se od dalších podobných rezervačních aplikací nabízejících ubytování odlišuje tím, že vám dokáže najít pokoj, který je na dnešní večer zlevněný. Hotely, které s aplikací spolupracují, se tak snaží o zaplnění neobsazených pokojů. Stále je pro ně lepší nabídnout pokoj za nižší cenu a nakonec ho obsadit, než jej mít přes noc volný. Vyhledávání je velmi jednoduché – zadáte místo, kde chcete přenocovat a poté už si jen listujete mezi vyhledanými hotely a vybíráte ten správný pro vás.

Nově nabízí Hotel Tonight také klasickou možnost rezervace dopředu, ale stále za výhodnější ceny. Její tvůrci mají dohodnuté exkluzivní ceny s hotely po celém světě a nocleh tak můžete hledat až na 100 dní dopředu. Hotely jsou navíc rozděleny do kategorií Basic, Hip a Luxe, takže dopředu víte, o jak kvalitní a luxusní hotel se jedná. Při vyhledávání také můžete zadat filtry, jako například přítomnost bazénu, tělocvičny či možnost ubytovat se i s domácími mazlíčky. A pokud máte štěstí a jste nedaleko vámi vybranému hotelu, lze využít ještě výhodnější cenu ubytování nazvanou Geo Rate.

Hotel Tonight nabízí povedený a jednoduchý design:

Aplikaci Hotel Tonight asi nejvíce využijí spontánní cestovatelé, kteří zkrátka někam vyrazí a ubytování hledají až na místě. Nová možnost využít levnějšího ubytování i při rezervaci dopředu je však lákavá. Při plánování dalšího výletu by tedy Hotel Tonight měla být jednou z aplikací, kterou využijete při hledání ubytování.

[appbox appstore 407690035]

hotel tonight uvodni

Dnes nejčtenější

.