Zavřít reklamu

Společnost Logitech představila nový stojánek POWERED, který zároveň slouží jako bezdrátová nabíječka pro iPhony. Konkrétně jej využijete s modely iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X. Jeho hlavní účel je, aby umožnil ovládání přístroje během jeho nabíjení.

Stojánek byl navrhován ve spolupráci s Applem, aby nabídl komfortní ovládání iPhonu. Telefon můžete umístit ve svislé poloze, což je ideální pro jeho odemykání pomocí Face ID či čtení notifikací bez toho, abyste jej museli z nabíječky zvednout. Stojánek POWERED se od ostatních podobných produktů liší tím, že podporuje nabíjení i při vodorovném položení iPhonu. Můžete tak během něj sledovat například video na obrazovce. Dokonce nemusíte sundávat ani ochranné pouzdro, pokud není tlustší než 3 mm a při pokládání iPhonu do stojánku nemusíte být zcela přesní a i když ho umístíte více na stranu, zvládne se i tak nabít.

Logitech POWERED na produktových fotkách:

Podle specifikací disponuje nabíječka výkonem až 7,5 W pro iPhone 8, 8 Plus a X a až 5 W pro všechna ostatní zařízení s podporou standardu Qi. Stojánek bude k dispozici už tento měsíc v bílé barvě, jak jej můžete vidět na obrázcích v galerii. Cena je stanovena na 70$, avšak dá se očekávat, že u českých prodejců bude o něco vyšší. Například už nyní na oficiálních českých stránkách Logitechu je uvedená cena 2.199 Kč. Jak se vám líbí?

logitech stojanek uvodni

Dnes nejčtenější

.