Zavřít reklamu

Ubisoft patrí k najväčším štúdiám naprieč všetkými hernými platformami, preto mobilné zariadenia nemôžu byť výnimkou. Ich titul Hungry Shark sa takmer okamžite stal celosvetovým hitom, o čom svedčí aj rozšírenie portfólia do konzolových vôd. Od spustenia prvého dielu prešla takmer dekáda a my sme mohli byť svedkami niekoľkých spin-offov v podobe Hungry Shark World alebo Evolution, ktoré sa taktiež nenechali zahanbiť. Ubisoft sa nechystá túto úspešnú sériu pochovať a tak nám už čoskoro naservíruje ďalší diel, no tentokrát v inom rúchu. Žraloky si budú môcť na chvíľu oddýchnuť, pretože tentokrát sa dočkáme dračieho spracovania v podobe Hungry Dragon!

Séria sa vôbec prvý krát dostane z hlbín more na povrch, preto sa dočkáme úplne nového spracovania, nových nepriateľov a hlavne viacerých možností. To čo však na hre milujeme by sa však nemalo meniť vôbec – a to systém a spôsob ovládania. Hungry Shark je doslova stvorený pre dotykové obrazovky a právom patrí medzi najsťahovanejšie tituly v histórii App Store. Hru je samozrejme možné hrať aj na Apple TV, no používanie diaľkového ovládača nie je dva krát komfortným zážitkom. Hungry Dragon nás zavedie do stredovekých čias plných rytierov, hradov a v prvom rade všetkého živého, čo budeme môcť virtuálne zožrať.

Hungry Dragon predstavuje výraznú, no určite vítanú zmenu hernej série.

Okrem viacerých herných prvkov bolo posunuté na vyššiu úroveň aj grafické spracovanie, ktoré miestami pripomína 3D animácie od Pixaru. Pri love s drakmi sa tak budeme môcť kochať okolitým prostredím, ktoré je vykonštruované naozaj parádne. Tvorcovia v tomto smere zvolili výborné zasadenie do okolitého sveta, nakoľko sú vnútrozemné mestá, dedinky alebo rôzne iné komplexy omnoho komplexnejšie ako šíre more. Systém hry bude spracovaný na rovnakej báze, ako v prípade Hungry Shark. K dispozícii bude nemalé množstvo drakov, ktoré by časom mali do hry pribúdať. Draky bude možné vylepšovať, zbrojiť a upgradovať, pričom hlavným ťažiskom kreditov a herných skúseností bude samotný gameplay.

Hungry Dragon síce vychádza až koncom mesiaca, no predobjednať si ju môžeme už dnes na tomto odkaze. Ak sa tak rozhodnete, ujdú sa vám rôzne predobjednávkové bonusy v podobe zberateľského herného obsahu.  Viac informácií o hre alebo o tvorcovskom štúdiu môžete nájsť na oficiálnej stránke titulu.

  • Hra Hungry Dragon pre iOS dorazí do App Store už 30. augusta/srpna

Hungry

Dnes nejčtenější

.