Zavřít reklamu

Hry a aplikácie venujúce sa tématike futbalového ošiaľu nie sú v digitálnom obchode App Store žiadnou novinkou. Obzvlášť nie po tohtoročnom svetovom šampionáte. Minulý rok nás celky SEGA a Sports Interactive obdarovali počinom v podobe Football Manager Mobile pre iOS a tento rok budú vo svojej iniciatíve pokračovať. Už čoskoro sa preto dočkáme novej verzie hry, samozrejme s podtitulom 2019.

Hra bude opäť spustená v rozdielnej verzii pre iOS a pre Android, kde má označenie Touch. Nevedno prečo tvorcovia zvolili takúto problematickú taktiku, no pokiaľ sa hry dočkáme, nemusí nás to trápiť. Majitelia iPhonov a iPadov sa zvyčajne v prípade hry Football Manager dočkajú lacnejšej cenovky a operácie na oboch zariadeniach. Uznávame, nakoľko verzia pre Android bude dostupná iba na tabletoch, veľmi to nedáva zmysel. Čo sa však v oboch prípadoch nemení, je dátum príchodu. Oba tábory hráčov sa titulu dočkajú v rovnaký deň.

Bližšie informácie o titule sú zatiaľ neznáme, no tvorcovia toho v podstate ani nemôžu veľa zmeniť. Drobných fixov by sa malo dočkať užívateľské rozhranie a technika ovládania. Konkrétneho dátumu pre príchod mobilnej verzie sme sa nedočkali, no očakávať ju môžeme niekedy v priebehu novembra/října. Okrem zariadení s iOS si hru budeme môcť zahrať aj na MacOS a Windows. Počítačovú verziu je možné predobjednať už dnes a k tomu s 10% zľavou. Neváhajte a omrknite manažment futbalovej sféry prostredníctvom služby Steam v nasledujúcom odkaze.

Football

Dnes nejčtenější

.