Zavřít reklamu

Včera Apple vypustil do vod internetu v pořadí už šestou betaverzi operačních systémů iOS 12, macOS Mojave, tvOS 12 a watchOS 5. Tyto verze jsou zatím určeny pouze registrovaným vývojářům, kteří mají uhrazený vývojářský poplatek. Vydání plných verzí systémů se již blíží, takže se dočkáváme čím dám méně úplných novinek, Apple se spíš snaží o vychytání všech nahlášených problémů. I přesto se iOS 12 dočkal změn, na které se teď společně podíváme.

Především byly přidány úvodní obrazovky mnoha aplikací. Ty slouží uživatelům na seznámení se s novinkami a funkcemi dané aplikace. Konkrétně jde o App Store, Music, iTunes Store, Books a TV app. Změn se dočkaly i Tapety, které jsou nyní trochu přeorganizované. Navíc Apple odstranil ty, které přišly společně s iOS 12.

První pohled na novinky v iOS 12:

Dále už se jedná opravdu o drobnosti. V Mapách bylo pozměněno písmo, které je nyní výraznější a AirPlay se dočkal na uzamčené obrazovce nové ikony. Uživatelé zatím nehlásí žádný problém, který by se nově objevil. Snad si Apple tentokrát dá na odladěnosti systému opravdu záležet a s plnou verzí se dočkáme kvalitního operačního systému s minimem chyb.

ios 12 beta 6

Dnes nejčtenější

.