Zavřít reklamu

Odborníci i fanoušci Applu z řad laické veřejnosti již nějakou dobu spekulují o tom, že by cupertinská společnost měla letos na podzim vydat v rámci každoroční „iPhone řady“ i větší verzi iPhonu X s displejem o úhlopříčce 6,5 palce. Celá věc je zatím pochopitelně stále ještě ve stádiu spekulací a dohadů. Jakkoli mohou někomu znít tyto odhady pravděpodobně a smysluplně, stoprocentního potvrzení či vyvrácení se dočkáme až na letošní Keynote – ta by se měla s největší pravděpodobností konat někdy v polovině září.

Spolu s tím, jak se jablečná konference blíží, nabírají na intenzitě nejenom spekulace, ale i zveřejňování indicií, které by je mohly potvrdit. Jednu takovou indicii pustil nedávno do světa vývojář Guilherme Rambo. Ten na svém twitterovém účtu zveřejnil příspěvek o tom, že příchod většího iPhonu byl svým způsobem potvrzen v nejnovější vývojářské betaverzi operačního systému iOS 12.

Zdroj snímků ikonek: Twitter 

Podívejte se, jak by mohl vypadat iPhone X Plus. Koncept navrhl Muhsin M. Belaal Auckburaully:

 

Podobně jako u nedávné zprávy, týkající se vzhledu připravovaného iPadu, se jedná o ikonku, napovídající, jak by asi nový – větší – iPhone X Plus mohl vypadat. To, že se jedná o ikonu zcela jiného modelu, „potvrzují“ další objevené ikony, které zcela jasně zobrazují současný iPhone X. Ten na své ikonce ve srovnání s tou zmíněnou vypadá menší a o něco širší, zatímco telefon na nově objevné ikonce je vyšší a užší. Na ikonce s „iPhonem X Plus“ je rovněž možné si všimnout výraznějšího tlačítka pro vypínání. To na ikonce s iPhonem X není vůbec postřehnutelné.  Server Ubergizmo poznamenal, že existuje jistá pravděpodobnosti, že nově objevená ikonka ukazuje 6,1-palcový LCD iPhone, stále se ale jedná o spekulace a definitivní závěr nám odhalí až letošní podzimní Keynote.

iPhone-X-Plus-concept-5

Dnes nejčtenější

.