Zavřít reklamu

Ak vám niečo hovorí názov štúdia Flippfly, možno ho poznáte vďaka vydarenému titulu Race The Sun. Hra sa dočkala solídnych úspechov nie len na platforme mobilných zariadení, ale aj v konzolovom prostredí. Vývojári tohoto titulu ešte nepovedali svoje posledné slovo a my sa preto dočkáme nového počinu s názvom Evergarden, ktorý dorazí na zariadenia s iOS už čoskoro.

Napriek tomu, že bola hra oznámená len pred niekoľkými dňami, vývojári potvrdzujú jej príchod za necelé dva týždne. Nádherne vyzerajúca platformová stratégia poskytne hráčom množstvo prepracovaných levelov, v ktorých bude hlavným cieľom pospájať políčka s rastlinami do abstraktných umeleckých diel, plných svetla a meniacich sa farieb. Minimalistické užívateľské rozhranie bude zahŕňať jednoduchý pohľad z vtáčej prespektívy, ktorý bude doplnený perfektne vykonštruovanými animáciami.

Evergarden neupúta len zaujímavým grafickým spracovaním ale aj samotným gameplayom. 

Hra bude dostupná ako na iPhony, tak aj na iPady, preto si ju budeme môcť užiť aj na veľkej obrazovke. Indie tituly s novými nápadmi predstavujú neustále vítaný prvok v digitálnych obchodoch, nakoľko je herná knižnica presýtená repetetívnymi a na vlas rovnakými počinmi. Niet pochýb o tom, že Evergarden sa zaradí na zoznam netradičných titulov, ktoré sa svojím vzhľadom vymykajú konvenčným a zabehnutým spôsobom hrania. Pozrite si trailer uvedený v nasledujúcom videu, ktorý vám o hre napovie o niečo viac.

Navzdory tomu, že hra hlási príchod už o necelé dva týždne, informácií je pomerne málo. Nebude sa však jednať o voľne dostupný free to play titul, no cenovka hry vôbec nie je odstrašujúca. Developer sľubuje za sympatickú cenu 5,99 dolárov dostatok zábavy a veľké množstvo obsahu, ktorý by mal byť časom dopĺňaný. Evergarden vychádza už 16. augusta/srpna pre zariadenia s iOS, no predobjednať si ju môžete hneď teraz – v nižšie uvedenom Appboxe.

[appbox appstore id1364677408]

Evergarden

Dnes nejčtenější

.