Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jste majitelé MacBooku a nemůžete si zvyknout na práci na TrackPadu, či jen potřebujete k iMacu či Macu novou myš? Pak se vsadím, že jednou z vašich favoritek byla Magic Mouse 2 od Applu. Tato bílá elegantní kráska totiž ladí s každým strojem od Applu vskutku dokonale a ať už jí používáte na pracovním stole či ji vytáhnete v kavárně na schůzce, vždy s ní na okolí zapůsobíte. V čem tkví její kouzlo?

Jednou z jejich předností je bezesporu vskutku nadčasový design, který však Apple zvolil i kvůli velmi příjemnému úchopu a méně zalomenému zápěstí, díky čemuž je práce s touto myší jedna velká fantazie. Její design je navíc ze shora zcela bezešvý, takže se nemusíte obávat například toho, že byste do spárů mezi díly zanesli nějaké nečistoty, které by její čistý design poškodily. 

Povrch myši je dotyková a pokud jste si oblíbili gesta, která Mac umožňuje, budete z jejího využívání nadšeni. Právě gesta na ní můžete provádět vskutku parádně, díky čemuž si ušetříte nejeden zbytečný tah myší navíc. Skvěle vyřešeno je i samotné klikání. Ať už totiž kliknete kdekoliv na jejím povrchu, myš to bez problému pozná a příslušně zareaguje.

Magic Mouse 2 si ke svému Macu připojíte pomocí klasického Bluetooth, což je též samozřejmě velmi jednoduché. Ještě jednodušší je pak její nabíjení. Vydrž plně nabité myši je totiž zhruba jeden měsíc a pokud se náhodou stane, že jí šťáva dojde, stačí jí zapojit ke klasickému Lightning kabelu, kterých má nejspíš každý z nás doma opravdu velké množství, a chvíli ji nechat nabíjet. A když říkám chvíli myslím tím opravdu chvíli. Minuta nabíjení totiž dodá myši šťávu na další hodinu práce. Pro úplné nabití pak stačí myš nechat zapojenou na Lightning, který lze do myši zapojit ze spodní strany, zhruba 2 hodiny 15 minut. Poté už si jen můžete další měsíc užívat dokonalé ovládání vašeho Macu s myší, která je vašemu stroji ušitá na míru. 

Pokud tedy sháníte myš, kterou svému Macu dopřejete parádní ovládání a navrch ho jí vyšperkujete, Magic Mouse 2 by mohla být přesně tím pravým ořechovým. Dokonalé zpracování, které poznáte naprosto na všem od optimalizovaného designu nožiček pro parádní skluz až po ideální tvar do ruky, totiž určitě oceníte. Jelikož se však jedná o produkt od Applu, asi tušíte, že jeho cena úplně nízká nebude. Myšku totiž běžně seženete za 2290 korun. Díky spolupráci s Alza.cz vám ji však můžeme díky slevovému kódu LSAMAGIC nabídnout o 400 korun levněji. Díky tomu vás tak vyjde jen na 1890 korun, což je podle portálu Heureka nejnižší cena na českém trhu. Ale pozor, akce se vztahuje pouze na prvních dvacet nákupů (nebo do 5. 8.). Po dvaceti uplatnění kódu již sleva poskytována nebude. Veškeré podmínky o této akci naleznete zde. 

Magic-Mouse-2-1

Dnes nejčtenější

.