Zavřít reklamu

Firma DJI je jedným z najznámejších producentov lietajúcich dronov dnešnej doby. Ich produkty nevynikajú len kvalitou ale v prvom rade revolučnými schopnosťami ako kompaktnosťou, jednoduchým a inštinktívnym ovládaním a výbornou kompatibilitou. Samozrejme, značka DJI nie je lacnou záležitosťou, no spolu s Mavicom si kupujete aj záruku výdrže a kvalitného produktu. Podľa posledných zdrojov, ktoré spoločnosti nechtiac unikli  sa dozvedáme niečo málo o novej generácii DJI Mavic 2, ktorý by mal prísť na trh v dvoch verziách. Aké vychytávky pribudnú na palube tohoto extrémne kvalitného plavidla?

Za únik údajov môže zle publikovaná reklama, ktorá sa objavila na sieti ešte pred oficiálnym predstavením nového Mavica. Uniknutné informácie naznačujú, že by sme sa mali dočkať novej funkci vylepšeného zoomu a jeho konfigurácie, (ktorá bude niesť názov Mavic 2 Zoom) a zakomponovania o niečo väčšieho obrazového snímača.

Mavic Pro o spoločnosti DJI, je jedným s najlepšie predávaných dronov na trhu. Milujú ho ako profesionáli, tak aj amatéri. 

Vyzerá to tak, že tieto novinky vrátane niekoľkých nových optík a objektívov, si DJI necháva pre cenovo náročnejšie modely. Aj napriek tomu, že si zrejme budeme musieť vybrať medzi jednotlivými spomínanými funkciami, DJI sa ich zrejme posnaží priniesť omnoho širšiemu publiku. Verzie by sa však nemali funkciami prekrývať, takže sa namiesto jedného prekombinovaného stroja dočkáme dvoch variantov.  Kamerový systém bude disponovať jedno-palcovým senzorom, čo je celkom solídny skok v porovnaní s originálnou generáciou Mavica, ktorý mal 1/2.3 palcový senzor. V uniknutom zdroji sa taktiež nachádza informácia, ktorá spomína kameru „Hasselbald“, z čoho možno usúdiť podiel švédskych vývojárov na novom systéme.

Čo sa týka výdrže a letových možností nového Mavica, tieto možnosti zasa raz nesklamali. Dočkáme sa lepšej odolnosti a letových vlastností vo vetre, 31-minútovej výdrže a takmer 5-míľového (8,06 km) dosahu. Vďaka vylepšeným senzorom bude dron disponovať funkciou automatického vyhýbania sa prekážkam, ktorá je podobná ako v prípade nového modelu Mavic Air. Iných informácií sme sa bohužiaľ nedočkali, no s čistým svedomím možno predpokladať možnosti ako natáčanie v 4K. Spoločnosť naplánovala predstavenie nového drona na júl/červenec, no vzhľadom na omeškanie a neprajne uniknutú reklamu, sa firma rozhodla počkať. Na nasledujúcom brázku nájdete uniknutý obrázok, ktorý poukazuje na nové verzie chystaného Mavica 2 Pro a Mavica 2 Zoom.

Mavic

 

Mavic

Dnes nejčtenější

.