Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Translate Photo – OCR Camera Scanner & Translator

Translate Photo je aplikace, která dokáže extrahovat texty z jakéhokoliv tištěného zdroje, ať už se jedná o dokument, knihu, leták a podobně. Dokáže text přeložit potom do 90 jazyků.

[appbox appstore id886953803 oldprice=“129Kč“]

The Great Coffee App

Jestliže se chcete stát profesionálním baristou, nesmí vám chybět v iPhonu či iPadu aplikace The Great Coffee App. Dozvíte se zajímavé informace o kávě. Aplikaci ocení jak začátečníci, tak i odborníci, jimž se otevře celý svět nápojů.

[appbox appstore id534220544 oldprice=“79Kč“]

PhotoTangler – Best Collage Maker to Blend Photos

PhotoTangler je výkonná aplikace, která okamžitě promění vaše oblíbené fotografie na krásné koláže. Dokáže spojit fotografie jedinečným a kreativním způsobem. Proces je jednoduchý a rychlý. Výsledky vypadají opravdu kouzelně.

[appbox appstore id422301314 oldprice=“79Kč“]

Heart Rate PRO

Proměňte svůj iPhone na skutečný monitor srdeční frekvence pomocí aplikace Heart Rate PRO. Vaše srdeční frekvence je nejlepší způsob, jak zjistit váš fyzický a duševní stav.

[appbox appstore id1063248233 oldprice=“99Kč“]

Night Vision Camera

Aplikace Night Vision Camera je v podstatě kamera s nočním viděním. Můžete fotit během noci. Při fotografování změníte citlivost fotoaparátu, expozici i zesílíte barevné filtry.

[appbox appstore id956786958 oldprice=“99Kč“]

Mega Weed Cookbook

V aplikaci najdete přes 60 vynikajících video receptů, v nichž je jedna tajná ingredience, a to marihuana.

[appbox appstore id1393997147 oldprice=“25Kč“]

Own recipes

Pokud chcete mít všechny recepty na jednom místě, použijte aplikaci Own recipes. Uživatelské prostředí aplikace je přívětivé a moderní. Pochopí ho i naprostý laik. Dokonce si můžete recepty rozdělovat do přehledných kategorií, které si sami vytvoříte.

[appbox appstore id1073040127 oldprice=“25Kč“]

Draw 3D Junior

Draw 3D Junior je zábavný způsob, jak se vaše ratolesti naučí 3D geometrii. Jednoduše klikněte a přetáhněte přes prostor, abyste vytvořili síť, květiny a podobně. Součástí aplikace je také interaktivní tutoriál krok za krokem.

[appbox appstore id1163502757 oldprice=“49Kč“]

iphone fb

 

Dnes nejčtenější

.