Zavřít reklamu

Racingovky a rôzne typy pretekárskych hier sú už roky neodlúčiteľnou súčasťou virtuálnej knižnice obchodu App Store. Legendy ako Asphalt, Real Racing alebo Need For Speed dopĺňajú dôzne Indie počiny a aj napriek veľkému množstvu prakticky podobných hier, je tento trh stále otvorený novým nápadom. Jednou z najlepších hier v tejto kategórii sa stal titul Grid, ktorý poznáme z počítačovej, či konzolovej platformy. O príchod tohoto titulu na obrazovky iPhonov a iPadov sa postaral ešte v novembri/listopadu minulého roku Feral Interactive, ktorý na jablčné zariadenia priniesol už niekoľko desiatok kvalitných svetoznámych hier.

Je však pravdou, že nie každý nadšenec gamingu si dopraje prémiovú hru za niekoľko dolárov na svoje mobilné zariadenie. Keď už sa však rozhodnete takto učiniť, verte tomu, že sa dočkáte poriadnej nádielky herného obsahu a neustáleho pridávania nových výziev alebo limitovaných udalostí. Podobným štýlom funguje aj spomínaný titul Grid s podtitulom Autosport, ktorý zaznamenal svoj debut na iOS len pred pár mesiacmi. Hra je prakticky od začiatku dostupná za niečo okolo 10 dolárov, no vzhľadom na jej kvalitu a množstvo herných možností je táto cenovka viac než prijateľná.

Titul Grid Autosport zaujme nie len špičkovým grafickým spracovaním, ale aj rozmanitosťou herného obsahu. 

Feral nedávno zaznamenal prekročenie hranice stiahnutí, ktoré sa vyšplhalo až na číslo 100 000. Vzhľadom na pomerne vyššiu ponúkaného produktu je tento úspech v skutku výnimočný. Je pravdou, že Fortnite, PUBG alebo niekoľko ďalších titulov hlásia úspechy v miliónových počtoch, no to je celkom logické, keďže sa jedná o free to play tituly. No pri pohľade na túto skutočnosť sami vidíme, že množstvo hráčov je s hrou spokojných a hru môžu ostatným potenciálnym záujemcom len a len odporučiť. Publisheri z Feral teda môžu aj naďalej očakávať kontinuálny rast stiahnutí na App Store.

  • Hru Grid Autosport pre zariadenia s iOS nájdete v App Store.

[appbox appstore id1179421849]

Grid

Dnes nejčtenější

.