Zavřít reklamu

Po náloži reálných fotografií chystaných iPhonů se dnes na světlo světa dostalo velmi zajímavé video, které právě nové iPhony zachycuje. I na něm si však můžeme prohlédnout jen verzi X Plus a verzi s LCD displejem a jedním objektivem fotoaparátu. Třetí chystaný iPhone se totiž bude nejspíš designově shodovat s loňským modelem, takže jej nemá smysl fotografovat ani natáčet.

Leaker Steve Hemmerstoffer se pochlubil velmi zajímavým videem, na kterém jsou právě chystané iPhony zachyceny. Design obou telefonů nejspíš nikoho nepřekvapí. Koresponduje totiž přesně s tím, který nám nedávno na svém Twitteru ukázal i Benjamin Geskin. Díky videu si tak můžeme udělat parádní představu o tom, jak přesně tedy budou letošní iPhony vypadat ze všech stran a jak velký velikostní rozdíl mezi střední a největší řadou bude. Podle popisku videa se ale jedná o pouhé atrapy, byť precizně zpracované.

Největším rozlišovacím znakem bude bezesporu fotoaparát na zadní straně. U OLED modelů se totiž dočkáme duálního, u LCD modelu však “pouze” jednoobjektivového. Pokud jste pak doufali, že model s LCD přinese alespoň objektiv zarovnaný spolu se zády telefonu, budeme vás muset zklamat. K tomuto řešení totiž Apple jak podle uniklých fotek, tak i podle videa opět nesáhl. Posledním telefonem, který se touto věcí pochlubil, je tak iPhone SE. 

Takovéto fotografie chystaných iPhonů se objevily v minulých dnech:

Vypadá to tedy, že mnohá tajemství ohledně letošních iPhonů jsou již odhalena, čemuž se však s ohledem na to, že vychází z loňské “desítky” nemůžeme divit. I přesto je poměrně zajímavé, že zatímco vloni jsme podobná videa vídali už zhruba od poloviny května, letošek je na ně zatím skoupý a takto kvalitně zpracovaná bychom napočítali letos na prstech rukou. O to víc nás ale může Apple v září překvapit. Nikde totiž není samozřejmě psáno, že si pro nás neschovává v rukávu nějaký parádní trumf. 

iphone lcd plus

Dnes nejčtenější

.