Zavřít reklamu

O novém nabíjecím pouzdru pro bezdrátová sluchátka AirPods jsme vás informovali zhruba již před rokem. Už tehdy se totiž dostaly na světlo světa zajímavé informace naznačující jeho příchod, které Apple nakonec na zářijové keynote na prknech Divadla Steva Jobse potvrdil. Ani po  téměř 11 měsících od jeho představení však zatím tento produkt na pultech obchodů není, což platí i o bezdrátové nabíjecí podložce AirPower. Včera vydaná pátá beta iOS 12 však naznačuje, že je příchod již blízko. 

Tyto obrázky se podařily vývojáři dostat z bety iOS 12: 

airpods2

Vývojáři Guilhermu Rambovi, o kterém jsme na našem webu psali již nespočetněkrát, se podařilo z kódu nové bety vytáhnout poměrně zajímavé animace pro AirPods, které se zobrazují vždy po jejich připojení k iOS zařízení. A právě v těchto animacích již je znázorněno i nové nabíjecí pouzdro opatřené LED diodou na přední straně, které indikuje stav akumulátoru v pouzdře. Pokud je pouzdro nabité, svítí dioda zeleně, pokud naopak již energii nemá, dioda je oranžová. I díky tomu tak bude jejich nabíjení na bezdrátové nabíječce AirPower o poznání jednodušší. Nové AirPods jsou v kódu označeny jako AirPods 1,2, zatímco první generace je označována jako AirPods 1,1.

Nové bezdrátové pouzdro pro AirPods:

Bohužel není v tuto chvíli vůbec jasné, jaké plány Apple s novým pouzdrem pro AirPods má. V úvahu totiž připadá hned několik variant, jak jej svým zákazníkům nabídnout. Mohl by jej prodávat jako součást balení AirPodů, jako volitelné příslušenství či jako doplněk, který lze dokoupit i zvlášť.   Ať už se Apple rozhodne jakkoliv, nejspíš se jeho plán dozvíme již poměrně brzy. Jako nejpravděpodobnější varianta se zdá září spolu s novými produkty. 

airpower fb

Dnes nejčtenější

.