Zavřít reklamu

Také nenávidíte, když sedíte v kině či divadle a někdo nedaleko vašeho místa zničehonic vytáhne smartphone a začne na něm v tu nejméně vhodnou chvíli, když už je v sále naprostá tma, šmejdit prsty sem a tam? Nejste sami. I hvězdný herec Orlando Bloom totiž podobné věci naprosto nesnáší. Svět o tom dokonale přesvědčil před pár dny při své divadelní hře Killer Joe v londýnském West End.. A to dokonce hned dvakrát po sobě.

Při představení si Bloom všiml v publiku ženy, která měla v rukou iPad. Přestože neviděl, co na něm žena přesně dělá, okamžitě ji vyzval, aby iPad odložila. Žena samozřejmě poslechla, své rozhodnutí ale po pár vteřinách přehodnotila a iPad vytáhla zpět na místo, na kterém byl vidět i z pódia. To už ale Bloom nevydržel a na ženu opět zakřičel, ať svůj iPad urychleně uklidí a že do té doby, než jej schová, bude čekat a nehrát. Celý incident nakonec vyřešil personál divadla, který proti ženě zasáhl “rychle a efektivně”. Alespoň tak to stojí v prohlášení vydaném tiskovým mluvčím londýnského divadla. Bohužel tak nevíme, zda byla žena vyvedena či zda jí byl iPad jen po dobu představení odebrán.

Kdyby měla žena iPad mini, třeba si jí hvězdný herec ani nevšimne:

Vysvětlení je vcelku prosté

Orlandovu výstupu se samozřejmě nemůžeme divit. Podobné věci jsou totiž samozřejmě v divadlech a kinech zakázány, protože vyrušují jak ostatní diváky, tak samotné herce. Někteří diváci navíc představení nahrávají a poté je umisťují na web, čímž se samozřejmě dopouští protiprávního jednání. K ničemu takovému se ale podle všeho žena nachystala. Na Twitteru se totiž objevily fotografie přesně z tohoto představení, na kterých je žena zachycena s iPadem v ruce, který má vypnutý displej, za to ale zastrčený větráček v Lightning konektoru. V ten den bylo totiž v Londýně nesnesitelné horko a žena si tak nejspíš jen chtěla představení zpříjemnit chladným vánkem na svou pokožku. I to je ale samozřejmě v takovýchto situacích zcela nepřípustné a docházet by k ničemu podobnému rozhodně nemělo. 

vetracek ipad

Pokud se tedy v těchto parných dnech chystáte do kina či divadla a obáváte se, že představení či film nevydržíte, raději si návštěvu ještě dobře rozmyslete. Větráček a ani žádné další šílenosti totiž dobrý dojem rozhodně neudělají.

2018-ipad-gold

Dnes nejčtenější

.