Zavřít reklamu

Včera v podvečer jsme vám na našem webu naservírovali několik reálných fotografií zachycujících chystaný iPhone X Plus se 6,5” OLED displejem a 6,1” iPhone s LCD displejem, který by měl zákazníky zaujmout především jsou cenou. Vypadá to však, že se s podobnými úniky fotek roztrhl pytel a i dnes se podobné obrázky na světlo světa prodraly. 

I nové fotografie zachycují jen 6,1” a 6,5” model, jelikož 5,8” model bude po designové stránce nejspíš totožný s tím, který Apple představil vloni. Dnešní únik nám tak alespoň ukazuje “nové” barevné kombinace. Zatímco včera jsme totiž viděli iPhone X Plus v bílé barvě a 6,1” iPhone v barvě černé, dnes je tomu přesně naopak. Nutno však podotknout, že na třetí, čtvrté a páté fotce je logo Applu na bílém iPhonu umístěno ve velmi zvláštní poloze. Velmi pravděpodobně se jedná o špatně vyrobený kus, který může nyní sloužit k testování. 

Na nové fotografie iPhonů se můžete mrknout v této galerii: 

Zatímco větší “plusko” by se mělo představit maximálně ve třech barvách a to v černé, bílé a zlaté, menší 6,1” iPhone údajně Apple chystá hned v šesti barevných provedeních, mezi kterými nebude chybět například modrá, žlutá či oranžová. Pokud tomu tak skutečně bude, zajímavě naváže na řadu 5c, která se představila v roce 2013 po boku iPhonu 5s a též měla představovat levného zástupce v jablečném portfoliu. Za tuto modelovou řadu však Apple sklidil spíše kritiku. 

V následujících dnech se dají očekávat další úniky podobných fotografií, díky kterým bychom si mohli udělat představu o chystaných iPhonech o poznání lepší. Velmi zajímavé by bylo například zjištění, jak široké rámečky tedy nakonec letošní iPhony kolem displeje dostanou. Zatím co u OLED modelů je totiž velmi pravděpodobné, že se šíře rámečků kolem displeje nezmění, u LCD modelu jasno stále není. Slyšeli jsme totiž jak o tom, že bude mít rámečky širší, tak i o tom, že naopak tenčí. Kde je pravda tak v tuto chvíli nevíme. 

iPhone-x-leak-dummy2-fb

Dnes nejčtenější

.