Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Kickboxing Workout
Aplikace Kickboxing slibuje, že s její pomocí od základů proměníte nejenom své tělo, ale celý svůj život. Tréninkový program fitness kickboxingu je rozdělen do tří úrovní obtížnosti, jedno cvičení vám zabere 10 – 30 minut denně. Aplikace je v základu zdarma, Pro verze je k dispozici za měsíční poplatek.

[appbox appstore id1412506875]

Z Camera – Filter Photo Editor
Aplikace Z Camera vám pomůže vytvářet ty nejlepší fotografie. Nabízí širokou škálu úchvatných filtrů, samolepek a dalších efektů, můžete s její pomocí upravovat parametry fotek, jako je kontrast či jas, ořezávat, otáčet a mnoho dalšího. Aplikace funguje na bázi měsíčního předplatného.

[appbox appstore id1407162950]

Live Foto – HD Cool Wallpapers
Animovaných tapet pro iPhone není nikdy dost. Aplikace Live Foto – HD Cool Wallpapers vám umožní personalizovat a vyladit uzamčenou obrazovku s pomocí úchvatných živých tapet v HD rozlišení. Upravit si můžete i své vlastní live photos. Aplikace funguje na bázi týdenního předplatného, první tři dny jsou zdarma.

[appbox appstore id1399372316]

Video Saver – Edit, Trim, Flip
S aplikací Video Saver můžete snadno a rychle importovat videa z cloudu i z paměti fotoaparátu a offline je upravovat na svém iOS zařízení. Aplikace funguje zároveň jako video přehrávač a správce souborů. Základní verze je zdarma.

[appbox appstore id1400133658]

Asphalt 9: Legends

Připojte se k těm nejlepším a nejneohroženějším řidičům na světě a staňte se příští Asphalt legendou. Pusťte se do své jízdy snů, poznejte ty nejlepší lokace po celém světě, posuňte své limity a staňte se vítězem.

[appbox appstore id805603214]

Hello Neighbor
Hello Neighbor je oblíbená hororová stealth hra, v níž bude vaším úkolem proplížit se do domu vašeho souseda, abyste zjistili, jaká strašlivá tajemství skrývá ve svém sklepě. Užijte si na svém iOS zařízení hru, plnou překvapení.

[appbox appstore id1386358600]

iOS Apps 120

Dnes nejčtenější

.