Zavřít reklamu

Po dlouhém čekání jsme se konečně dočkali. Asphalt 9: Legends právě vyšlo na App Store a Google Play. Je k dispoici zdarma a nabídne opravdu obrovské množství obsahu. Jednak se můžete těšit na dlouhý seznam licencovaných vozů, ale především na zcela přepracované ovládání.

Nový systém TouchDrive vám umožní vychutnat si závody bez starání se o ovládací schéma a preciznost. Nemáte na starost plyn, brzdu a dokonce ani samotné zatáčení. Určujete pouze, kdy má jít vozidlo do driftu, aby vybralo zatáčku bez nárazu. Dále je na vás, kdy použijete nitro a občas také vybíráte mezi dvěma možnými trasami. Zní to až příliš banálně, ale po vyzkoušení nás nový styl ovládání opravdu chytl a bavil. Pokud chcete, samozřejmě si můžete povolit i klasické ovládání zatáčení pomocí klepání na displej či naklánění telefonu.

Prohlédněte si Apshalt 9 v akci:

Hra vypadá opravdu krásně a je až s podivem, jaký kus cesty mobilní hraní urazilo za několik posledních let. Jenom pozor na dostatek volného místa, protože krása něco stojí a Asphalt 9: Legends si ukousne z vašeho úložiště 1,5 GB. Pokud vlastníte některý z modelů iPadu od mini 2 a iPhone 5s či novější, můžete se vydat do App Storu a zde si hru zadarmo stáhnout. Mohlo by vás překvapit, že hra vyžaduje neustálé připojení k internetu, hráčům s nízkým datovým limitem tedy doporučujeme hrát raději přes wifi síť.

[appbox appstore id805603214 ]

Bez názvu-1

Dnes nejčtenější

.