Zavřít reklamu

Když Apple vloni v červnu představil iMac Pro, světu vyrazil dech především jeho brutálním výkone, astronomickou cenou a vesmírně šedým odstínem, kterým se odlišoval od klasických iMaců. Jinak byste na něm ale designové změny hledali jen velmi obtížně. Samozřejmě, design iMaců je parádní a parádním ještě nějakou tu chvíli určitě zůstane. Jasné však je, že i od něj bude Apple muset po nějakém čase upustit a nasadit design zcela nový, kterým svět zaujme a u svých stolních počítačů jej bude pěkných pár let používat. Jak bude ale tento design vypadat?

Na tuto otázku se pokusil odpovědět leaker Benjamin Geskin, kterého si můžete pamatovat například z loňského léta, kdy rozkrýval spousty tajemství ohledně chystaného iPhonu X, tehdy známého ještě pod názvem iPhone 8. Díky jeho velmi přesným předpovědím se tak dostal do povědomí mnoha jablečných fanoušků, kteří i rok po jeho velkém vzestupu hltají všechny jeho leaky. A právě Geskin na svém Twitteru zveřejnil koncept toho, jak by podle něj mohla druhá generace iMacu Pro vypadat. Podívat se na něj můžete pod tímto odstavcem.

imac pro 2

Jak můžete sami vidět, iMac Pro druhé generace by mohl podle Geskina přijít s výrazně užšími rámečky kolem displeje. Navíc by mohl přijít o klasickou hliníkovou lištu s logem Applu, díky které poznáte každý iMac na první pohled. Jeho rohy by též mohly být zaobleny po vzoru iPhonu X či chystaného iPadu Pro s Face ID, který též s něčím podobným přijde. 

Není to však jen druhá generace iMacu Pro, která by mohla přijít s podobným designem. Před nějakým časem totiž Apple přiznal, že pracuje na nové generaci Macu Pro, ke kterému vyvíjí i speciální displej. A právě ten by tak mohl vypadat zhruba takto. Pokud si totiž vzpomenete například na to, jak vypadají Thunderbolt displeje, podobu v nich a v tomto musíte vidět na první pohled. 

Pokud přijde něco takového, zlobit se rozhodně nebudeme: 

Tak co, dokázali byste si takovýho iMac na svém pracovním stole představit? A pokud ano, jaká cena by byla podle vás za tento stroj adekvátní? 

iMac Pro Space gray magic keyboard trackpad FB

Dnes nejčtenější

.