Zavřít reklamu

Společnost Nike dnes na svých stránkách oznámila, že přináší vlastníkům Apple Watch svou aplikaci Nike Training Club doposud dostupnou pouze na iPhonu, kterou popisuje jakožto „nejchytřejšího partnera“ pro cvičení a zdravý pohyb. V aplikaci naleznete více než 180 cviků, u kterých vaši pohybovou aktivitu zvládnou hodinky sledovat. Nike touhle aplikací vyslyšel stále častějšímu volání sportovců po aplikaci, která omezí potřebu mít při cvičení v blízkosti smartphone.

Na svých stránkách shrnuje benefity své nové aplikace do tří bodů:

  • Zaměřte se více na svůj trénink a méně na smartphone
  • Sledujte svou tepovou frekvenci, přibližně spálené kalorie a spousty dalších statistik přímo z vašeho zápěstí
  • Díky týdennímu sečtení výsledků vašich aktivit budete každý týden upozorňováni notifikací, díky které můžete sledovat svá sportovní zlepšení

 „Aplikace přináší spousty vylepšení. Po jedné věci ale volali takřka veškeří sportovci. Byla to potřeba vymanit se z jisté závislosti na smartphonu během pohybových aktivit. Řešením je tedy naše aplikace pro Apple Watch zvaná Nike Training Club. Myslím, že jsme vyvinuli nejlepší tréninkovou aplikaci, která je neocenitelnou a intuitivní tréninkovou pomůckou.“ sdělil Mike McCabe, víceprezident větve digitální produktové inovace společnosti Nike.

Máte doma některou z verzí Apple Watch Nike+?:

Má to ale malý háček. Konkrétní cvik budete muset prvně spustit na iOS zařízení a Apple Watch poté monituruje a shromažďuje data o tělesné aktivitě. Aplikace zvládá během konkrétního cviku měřit a ukázat vám spousty statistik včetně samozřejmě srdečního tepu a spálených kalorií. Aplikace je už nyní ke stažení v App Store.

apple-watch-nike-fb

Dnes nejčtenější

.