Zavřít reklamu

Představení nových iPhonů se blíží mílovými kroky a tím pádem se o nich čím dál častěji budeme dozvídat nové informace. Už dříve jsme se dozvěděli, že se plánuje na tento rok více barevných kombinací pro levnější variantu iPhonu s LCD displejem. Nyní server Macotakara přichází s podobnou zprávou, avšak odhadované barvy jsou jiné.

Původní zpráva hovořila o šesti barevných možnostech – zlatá, šedá, bílá, modrá, červená a oranžová. Avšak podle nynějších informací by barvy nového LCD iPhonu měly být totožné s nabízenými koženými kryty pro iPhone X. Konkrétně by melo jít o bílou, černou, žlutou, světle oranžovou, modrou a béžovou/hnědou. Zajímavé je, že není zmíněná červená barva, ale je možné, že si ji Apple nechává na pozdější vydání. Tak tomu bylo i u iPhonu 8.

Nový iPhone s LCD by tak mohl být svým způsobem v mnoha věcech podobný starému iPhonu 5c: 

Kterých barev se nakonec dočkáme zatím není jasné, ale už teď je téměř jisté, že nový iPhone bude po dlouhých letech modelem nabízeným v tolika barevných provedeních. Od vydání toho posledního, iPhonu 5c, už uplynulo dlouhých 5 let. A v jeho šlépějích půjde  zřejmě nový 6.1 palcový iPhone s LCD displejem i co se týče ceny. Měl by totiž být letošním nejlevnějším iPhonem po boku dvou dalších modelů s OLED displejem. U těch se spekuluje kromě klasické černé (šedé) a bílé (stříbrné) varianty také o zlaté.

Byli byste spokojeni s nabídkou iPhonu v těchto barvách, nebo je vaše oblíbená jiná? Dejte nám vědět v komentářích!

iphone barvy

Dnes nejčtenější

.