Zavřít reklamu

Ak sa povie slovo Battle Royale, môžu sa vám v duchu vybaviť iba dve veci. Buď vám vyskočí tlak na astronomické hodnoty, alebo sa potešíte pri pomyslení na počin Fortnite z dielne  Epic Games. Fortnite si jednoducho zamilovala celá herná komunita a aj napriek tomu, že bol titul PUBG predurčený k väčším úspechom, môžeme byť svedkami úplného opaku. Playerunknown’s Battlegrounds nevystrojilo až takú parádu ako druhý menovaný titul, no určite sa nemá začo hanbiť. Hra disponuje značnou hernou komunitou, ktorá sa možno znova o niečo rozrastie. Do PUBG totiž prichádzajú tony herného obsahu v novom update.

Asi najväčšou zmenou, ktorá bola fanúšikmi vypýtaná, je príchod nového režimu s názvom War Mode. Tu sa môžeme stretnúť so zbieraním bodov na základe zabíjania alebo omračovania protivníkov, pričom respawn po predchádzajúcej smrti sa odohráva stále na inom kúsku mapy. Touto funkciou už Fortnite nejaký čas disponuje, no do PUBG by tiež mohol priniesť značnú známku čerstvého vzduchu.

Okrem toho sa dočkáme aj nového systému klanov, ktorý môžeme poznať z tuctov veľmi dobre známych titulov. Jedná sa o zhromažďovanie hráčov v skupinách, kde za plnenie časovo obmedzených výziev obdržia špeciálny obsah v podobe rôznych skinov alebo zbraní. Novinkou, ktorá do hry pribudne je taktiež možnosť prepínania geografickej polohy alebo čerstvo nový systém achievementov. Nechýbajú ani nové skiny, zbrane a vozidlá, ktorých je v hre neúrekom a počet stále narastá.

Pokiaľ ste hráčom Fortnite a hľadáte nové výzvy, určite vyskúšajte titul PUBG Mobile spolu s novým herným obsahom. Pre viac informácií si nenechajte ujsť nový trailer, ktorý približuje spomínaný War Mode, ale aj iné funkcie, ktoré veteráni z bojiska tohoto známeho počinu veľmi dobre poznajú.

  • Hra PUBG Mobile je dostupná zdarma v App Store

[appbox appstore id1330123889]

PUBG

Dnes nejčtenější

.