Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Live Wallpapers & Backgrounds+

Jestliže máte rádi živé tapety, potom je aplikace Live Wallpapers & Backgrounds+ pro vás jako stvořená. Obsahuje více než sto pohyblivých tapet, a tak máte z čeho vybírat. Fungují pouze na obrazovkách iPhonů 6s, 7, 8 a X.

[appbox appstore id1067651799 oldprice=“25Kč“]

Tiny Paint Pro-Pad Doodle Draw

Tiny Paint je jednoduchý a plnohodnotný editor fotografií. Přes aplikaci můžete upravovat a retušovat fotografie během několika málo minut. Aplikace podporuje neomezené vrstvy a nabízí více než 60 zajímavých filtrů vylepšujících fotografie. Pokud si ji navíc nainstalujete na iPad Pro, můžete používat Apple Pencil, protože aplikace jablečný stylus podporuje.

[appbox appstore id1376438701 oldprice=“25Kč“]

Distressed FX

Vytvořit z fotografií umělecká díla nikdy nebylo jednodušší. Prostřednictvím aplikace Distressed FX vyfotíte nějakou fotografii, kterou potom upravíte různými efekty. I obyčejný snímek proměníte na umělecké dílo. Podívejte se na Instagram pod hashtag #distressedFX, kde najdete spoustu fotek upravených skrze aplikaci Distressed FX.

[appbox appstore id585702631 oldprice=“25Kč“]

BassVision

BassVision je skvělá aplikace pro rybáře, která vás naučí používat různé nástrahy na ryby. Vyzkoušíte si návnady dělat doma před tím, než vyrazíte na vodu.

[appbox appstore id1228196654 oldprice=“25Kč“]

DotPass Passwords

DotPass Passwords je aplikace pro generování a načítání hesel. Do aplikace zadáte grafický vzorec na mřížce 4 × 4 a slovo, například facebook či cokoliv jiného, co vám dává smysl, a na základě toho vám vznikne heslo založené na této jedinečné kombinaci. Myšlenka spočívá v tom, že kombinace grafického vzorce a prostého slova je mnohem snáze zapamatovatelná než jakékoliv náhodné heslo.

[appbox appstore id794993247 oldprice=“25Kč“]

Schulte Table – improve fast reading and attention

Aplikace Schulte Table slouží ke zlepšení periferního vidění a rychlého čtení. V aplikaci najdete celou řadu funkcí, podrobné statistiky, výsledky a online žebříčky. Urychluje vývoj mentálního vnímání, zlepšuje pozornost a podobně.

[appbox appstore id944389249 oldprice=“25Kč“]

Film Cam – Film Born Quick Cam

Film Cam je jednoduchá aplikace, přes kterou snadno pořídíte fotku i video. V podstatě má napodobit profesionální filmovou kameru, a tak nabízí různé světelné efekty, možnost přidání vodoznaku, nastavení hledáčku, přidání vlastního data a stylových rámečků.

[appbox appstore id1322446531 oldprice=“49Kč“]

Sleep Sounds

Jestliže rádi usínáte u nějakého zvuku, například bílého šumu, doporučujeme stáhnout si aplikaci Sleep Sounds. Pokud vaše dítko nemůže usnout, vyzkoušejte některý z nabízených zvuků a zaručujeme vám, že usne a bude spát až do rána.

[appbox appstore id1190758709 oldprice=“49Kč“]

mySolar – Build your Planets

Staňte se Bohem a vybudujte si svou vlastní sluneční soustavu. Aplikaci mySolar – Build your Planets teď stáhnete v App Storu zdarma.

[appbox appstore id1237470522 oldprice=“79Kč“]

Tile Rider

Tile Rider je hra pro jednoho hráče, ve které ovládáte malé auto vybavené zbraněmi a magnety. Vaším úkolem je projít každou úroveň virtuálního světa od začátku až do konce, vyřešit různé hádanky a překonat nepřátele.

[appbox appstore id1023848717 oldprice=“99Kč“]

Super Tank Battle

Jestliže milujete klasické tankové hry, Super Tank Battle je něco pro vás. Jedná se o moderní styl FC Battle City s novými atraktivními prvky.

[appbox appstore id507828762 oldprice=“129Kč“]

Dnes nejčtenější

.