Zavřít reklamu

Přestože nás od představení letošních iPhonů X dělí ještě zhruba dva měsíce, výrobci příslušenství se již činí a začínají vyrábět kryty, kterými se budou moci nedočkaví fanoušci Applu vybavit ještě před nákupem svých nových iPhonů. Díky tomu nám tak výrobci potvrzují přesný desing letošních jablečných telefonů. U OLED modelů jsme jej sice znali, nejlevnější 6,1” LCD model byl však ještě donedávna zahalen tajemstvími, jelikož jsme nevěděli, zda jej Apple osadí duálním fotoaparátem, nebo u něj vsadí na klasický jednoobjektivový. Vypadá to však, že právě druhá varianta je správně.

Není to tak dávno, co se svými rendry 6,1” iPhonu přispěchal proslulý leaker Evan Blass, který jej znázornil právě s klasickým fotoaparátem na zádech. Se stejnou podobou pak dle všeho kalkulují i asijští zmínění výrobci příslušenství. Ti sice samozřejmě nemají potvrzený design přímo od Applu, mohou však získat informace například přímo od některého z dodavatelů jablečné společnosti v Číně. Díky tomu se tak mohou na spuštění prodejů řádně předpřipravit a vydělat ještě před vydáním telefonu slušné peníze od nedočkavých jablíčkářů. Jedním z takto smýšlejících výrobců je i čínská společnost Sanfeng, jejíž kryt je vyobrazen v galerii pod tímto odstavcem.

Jak můžete sami vidět, dle obrázků výrobce příslušenství bychom se měli skutečně dočkat modelu s lehce širšími rámečky, než se kterými se setkáváme u OLED modelů, a klasickým fotoaparátem, jehož blesk je však umístěn pod ním a nikoliv vedle něj.

Pokud tedy Apple skutečně podobný model za pár měsíců představí, což je opravdu velmi pravděpodobné, jednou z nejzajímavějších věcí bude bezesporu jeho cena. Tento iPhone by měl být totiž jakýmsi entry-modelem, kterým by rád Apple oslovil všechny zákazníky, kteří nechtějí za telefon zaplatit třicet tisíc korun. Doufejme, že bude tedy cena skutečně příznivá a bude se pohybovat v rozmezí 600 až 700 dolarů, jak předpovídají analytici. S takovouto cenovkou by byl totiž z telefonu zaručeně trhák. 

fotky iphone x

Dnes nejčtenější

.