Zavřít reklamu

Poslední dobou vydává Apple na své YouTube kanály po celém světě poměrně často různá videa, kterými se snaží poukázat na kvality své či svých produktů. Jinak tomu není ani u šestice nových reklam, které se však od těch předešlých přeci jen lehce odlišují. 

Zatímco jsme byli donedávna zvyklí hltat vychvalování různých technologických vychytávek u jednotlivých produktů, nové reklamy se zaměřují například na ekologii, která Apple prostupuje dokonce i tam, kde byste to téměř nečekali. Věděli jste například to, že pokud budete využívat iMessage, budete se vlastně podílet na záchraně planety? Odeslané iMessage totiž projdou datovými centry Applu, která jsou poháněna po celém světě 100 % obnovitelnou energií. Miliardy těchto zpráv denně tak fungují díky větrné, solární či hydro energii.

V reklamách, které Apple vydal na svém německém kanále, se ale dozvíte například i o recyklaci a demontáži starých iPhonů, ke které slouží v Applu robot Daisy. Jelikož jsou ale spoty opravdu velmi krátké, uděláte si z nich o celé problematice skutečně jen obecný přehled. 

Takto vypadá recyklační robot Daisy:

Na všechna nová videa můžete mrknout zde: 

https://www.youtube.com/watch?v=vlR9_J2efQA

https://www.youtube.com/watch?v=zUCxx-P-VHk

https://www.youtube.com/watch?v=VHxxqOVGc7U

Sustainable

Dnes nejčtenější

.