Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

FitKeeper Weight Lifting Log

Jestliže jste stále nenašli způsob a motivaci zbavit se přebytečných kilogramů a tukových polštářů, doporučujeme stáhnout si aplikaci FitKeeper Weight Lifting Log, která bude monitorovat vaše cvičení v posilovně. Získáte přístup ke stovkách cviků, které jsou vysvětlené na obrázcích a popsané odborníky na zdraví a fitness. Svůj progres navíc můžete sdílet skrze aplikaci na sociálních sítích, jako jsou Instagram, Facebook a Twitter.

[appbox appstore id1209637489 oldprice=“299Kč“]

Touch & Translate

S aplikací Touch & Translate přeložíte slova a fráze v prohlížeči Safari, přičemž překladač podporuje 100 různých jazyků, mezi nimiž je samozřejmě i čeština.

[appbox appstore id1287943105 oldprice=“129Kč“]

Bike ME: Extreme 3D Biking Game

Jestliže jezdíte rádi na kole, tak potom je hra Bike ME něco pro vás. Vyberte si jednu z pěti postav, skočte na kolo a užijte si neskutečnou akční jízdu plnou adrenalinu.

[appbox appstore id1280322616 oldprice=“25Kč“]

AutoProPlus

Další aplikací, kterou dnes stáhnete zdarma, je AutoProPlus. Slouží ke sledování stavu automobilu. Ovšem vozidlo musí být kompatibilní s diagnostickým nástrojem OBD2 a protokolem ELM327.

[appbox appstore id665285649 oldprice=“129Kč“]

SnapFun Pro

Velice zábavnou aplikací je SnapFun Pro, přes kterou vytvoříte perfektní koláže. Jestliže tedy chcete známého rozesmát, pošlete mu některou z vtipných koláží, kterou vytvoříte právě přes SnapFun Pro.

[appbox appstore id1098474749 oldprice=“25Kč“]

IQ Test & IQ challenge: What’s my IQ?

Chcete zjistit, jaké máte IQ? Pokud umíte anglicky, vyzkoušejte tuto aplikaci, která obsahuje dva testy. Jeden test testuje IQ metodou Mensa a obsahuje 39 otázek. Druhý evropský IQ test obsahuje 33 otázek.

[appbox appstore id1055157716 oldprice=“79Kč“]

Vocre Voice & Text Translator

Potřebovali jste někdy mluvit s někým, kdo neumí váš jazyk? Použijte aplikaci Vocre Voice & Text Translator, která představuje snadný způsob, jak komunikovat s někým, kdo mluví jiným jazykem než vy.

[appbox appstore id454405637 oldprice=“249Kč“]

Every Day Spirit® Lock Screens

Jedná se o sbírku krásných, originálních a ručně vytvořených tapet, které vypadají na iPhonech a iPadech úžasně. Dýchnou na vás pozitivní atmosféru a zvednou vám náladu pokaždé, co se podíváte na obrazovku zařízení.

[appbox appstore id862761189 oldprice=“25Kč“]

iphone macbook fb

Dnes nejčtenější

.