Zavřít reklamu

Drony se těší v poslední době skutečně obrovské oblibě. Mají totiž využití pro celou řadu úkonů, přičemž jedním z nejoblíbenějších je bezpochyby natáčení a fotografování různých přírodních scenérií či městských zástaveb z ptačí perspektivy. Tyto záběry jsou totiž mnohdy skutečnou pastvou pro oči a podívanou, která se jen tak nevidí. Tohoto využití si jsou samozřejmě výrobci dronů moc dobře vědomi a proto se snaží své produkty neustále inovovat a vytvářet je tak, aby bylo létání a natáčení s nimi co možná nejdokonalejší. A právě k dokonalosti se výrazně přiblížil dron Mavic Pro od společnosti DJI.

DJI patří bezesporu mezi nejuznávanější výrobce dronů na světě. Z jeho dílny totiž již pár povedených kousků vzešlo a ty si vždy získaly mezi uživateli obrovskou oblibu. Jinak tomu není ani u modelu Mavic Pro. Jak už jeho název napovídá, jedná se o kousek pro opravdové fajnšmekry, kteří ví, co je pro ně dobré. Mavic Pro se totiž může pochlubit celou řadou skutečně zajímavých vlastností, mezi které patří například schopnost inteligentně se vyhýbat překážkám díky systému senzorů a kamer umístěných přímo na dronu. 

Jednou z hlavních vlastností, kterou zájemce o drony, u nových produktů zajímá, je jejich výdrž ve vzduchu. Ta je však u tohoto modelu opravdu velmi dobrá a i přes jeho poměrně malé rozměry samotného těla, které jsou 8,3 cm x 8,3 cm x 19,8 cm, se ve vzduchu udrží při spuštěném sportovním módu 27 minut při rychlosti 65 km/h. Dosah dálkového ovládání, které je součástí balení, je pak 7 km. Proletět se tedy můžete skutečně důkladně. 

Zapomenout nesmíme ani na jeho velmi kvalitní kameru, která je stabilizována pomocí tříosé stabilizace a zvládá natáčet ve 4K při 30 fps. Fotky pak zachytí v kvalitě 12 MPx a nemá problém ani s formátem Adobe DNG RAW. Když už mluvíme o kameře, je potřeba zmínit i její smart funkce. Pokud totiž například na dron vznášející se nad vámi zamáváte, vyfotografuje vás. Chcete se natočit například při sjezdu z prudkého kopce? Žádný problém. Nastavte na dronu, aby vás sledoval, a pak jen nasaďte přilbu a pusťte se vstříc dobrodružství. 

Pokud vás tato vzdušná hračka zaujala a přemýšlíte o její koupi, máme pro vás skvělou zprávu. Jelikož je dron skutečně velmi kvalitně zpracovaný a nabízí celou řadu parádních funkcí, je jeho standardní cena 24 990 korun. Alza.cz nám však pro 10 nejrychlejších z vás poskytla promo kód, díky kterému při nákupu ušetříte rovné 2000 korun a dron vás tak vyjde na 22 990 korun. Stačí, abyste do pole pro Slevový kód vložili LSAPROMOMAVIC a sleva vám bude poskytnuta. Jak už jsem však psal výše, užije si jí pouze prvních deset šťastlivců. Po vyčerpání (nebo o půlnoci 26. 7. 2018) se kód deaktivuje a dron již seženete opět za standardní cenu. Kompletní podmínky akce naleznete zde.

dji-mavic-pro-06

Dnes nejčtenější

.